HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Raatokuria

Hakua on  nyt treenattu kaksi kertaa viikossa, tosin 300 metrin ratoja on viime vuoden SM-kisojen jälkeen otettu tasan yksi...
Mutta ylimalkaan sujuu melkein pelottavan hyvin. Eilinen 200 metrin rata oli kutakuinkin täydellinen joka suhteessa. Ainoa, mistä olisi pisteen voinut menettää, oli toisella palkattomalla piilolla pieni vallattomuus.
Ensimmäisen kerran ikinä laitoimme maalimiehen melko korkean kiven päälle. Keskilinjalle näkyi, miten huolellisesti His varmisti, että mm on tosiaan siellä ylhäällä, ennen kuin otti rullan.
Jotain on taas ehkä tehty oikein, kun His ei ole aikoihin ylittänyt keskilinjaa, tekee säällisen laajuiset pistot ja - mikä hienointa - tulee kivasti sivulle uutta lähetystä varten. En ole ottanut yhtäkään yliheittoa, ne eivät kertakaikkiaan Hiskille sovi, niistä menee kuppi nurin.
Taaksepäin työskentelyäkään ei ole juuri enää näkynyt:  olen päässyt pari kertaa huomauttamaan keskilinjalta, kun olen nähnyt, että on aikeissa kääntyä taaksepäin. On tajunnut heti ja korjannut oikeaan suuntaan. Tästä olen myös päässyt kehumaan, mikä on tehnyt selvästi gutaa. Olisipa ollut heti "uran" alussa kunnon treenimaastot!
Nyt pitäisi saada vieraita maastoja.Toivon hartaasti, että T-leirillä parin viikon päästä päästäisiin tekemään pitkää rataa. 
Voipi olla, että silläkin on ollut jotain vaikutusta, että Hiskillä on ollut kotona viime aikoina varsinainen raatokuri. Ylimääräiset lepertelyt pois ja häädän kylmästi, jos itse tunkee kainaloon. Oli nimittäin havaittavissa lievää kiipimistä ja pomottelua...Nyt on selvästi nöyrempi ja paremmin kuulolla. Hiski ei ole mikään pehmonalle, vaikka yrittää välillä semmoistakin teeskennellä.
Tottista on treenattu kentällä tasan yhden kerran, pihassa muutama pa-treeni. Mulla on tässä suhteessa motivaatio hukassa. Kapulaa tarttis kuivaheitellä, mutta kun kaaduin näytöllä käteni päälle (kiitos kysymästä, kiskoo nyt liinassa kiitettävästi), en pysty pitään kapulasta kiinni.
Esineitä ei ole treenattu sitten yhtään. 
Viestiä otettu muistaakseni pari kertaa. Ei siinä sen kummempaa.




Ei kommentteja: