HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 9. elokuuta 2017

Vilin vipinät

Vilin kanssa on touhuttu kaikenlaista.
Haussa siirryttiin kiintorullaan, mikä sujui heti hyvin. Pikku ongelma tuli, kun heti kolmannessa kiintorullatreenissä päätin ottaa mukaan umpparin. Siinä Vili meni haukkumoodiin, eikä meinannut millään tajuta ottaa kaulastaan rullaa. Umpparia treenattiin sitten hiukan pihassa erikseen ja kyllähän viksu pikkumiäs sitten jo alkoi homman älytä. Viimeisessä hakutreenissä umpparilla pääsi enää pari pikku haukahdusta. Mielentila haussa on muuten ollut kiva.
Jälkiä on tehty aika harvakseltaan ,kun olen keskittynyt Hiskiin sillä saralla. Mitään erityistä ei niissä ole tapahtunut: vauhtikin on laantunut siedettävälle tasolle ja kepit ovat nousseet hyvin. Motivaatio ei voisi olla parempi. Janaa on vähän pidennetty ja muistaakseni poika ei ole ottanut nyt ainoatakaan takajälkeä. Kepeillä ei jäädä nutaamaan, sitä Vili ei edelleenkään siedä: vähän kepin pureskelua, lihapulla naamariin ja menoksi.
Esineruuduissa meno ollut aika - öööö - irtonaista, kaistaleilla mennään edelleen sitkeästi. Mutta nenä toimii ja motivaatio on täälläkin tapissa..
Tottis tuntuisi olevan aika kivalla mallilla, ykisttäisinä liikkeinä ja palkaten ainakin, mutta en mä usko, että palkattomuudesta Vilille isoa ongelmaa tulee, kun sillä on niin hyvä vire.  Kun olemme kaksin kentällä, pihaustakaan ääntä ei kuulu missään vaiheessa, vaikka menisin Vilin kanssa suoraan hommiin. Mutta heti kun paikalla on muita ihmisiä tai koiria, pikku vingahduksia saattaa tulla, vaihtelevasti. Mitä pitempään treenataan, sitä vähemmän ääntä. Vilin kanssa ei todellakaan toimi se, että treenien pitäisi olla lyhyitä.Kun tehdään hommia, niin sitten tehdään.
Seuraamisessa Vili on nyt alkanut painaa aikalailla, jos palkka ei ole näkyvillä (vaikka ei ääntele), on jo melkoisen vaikea kävellä... Se yliyrittää selvästi. Otin uudestaan kainalopalkan käyttöön ja painaminen väheni heti.
P-makuu Vilillä on tosi vahva, siitä en ole lainkaan huolissani.
Luoksetulo on suora ja kiva. Erikseen on aika paljon tahkottu edestä sivulle siittymistä ja ne ovat nyt aika näyttäviä. Jäävissäkään ei mitään ihmeellisä. Tuppaa tosin välillä jäämään vähän vinoon, sitä pitää työstää jotenkin.
Tasamaanoutoja ei juuri ole treenattu, enemmänkin loppupäätä, eli luovutuksia. Ok, ei pureskelu niissä.
Metristä hyppyä ei nyt ole treenattu lainkaan. Jyrkkä a-este muutaman kerran ja se on ihan hyvä.
Eteenmeno muutaman kerran pallolle ja pari kertaa tyhjään. Omalla kentällä ihan hyvin.

Ja BH-kurssi alkaa kohta. Iik
Vilistä pidettiin hyvä huolta, kun olimme Hiskin kanssa PK SM:ssä


Hiskistä erikseen päivitys, kunhan ehdin.


Ei kommentteja: