HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 1. tammikuuta 2013

Rivakka alku

Se alkoi sitten heti. Treenit vesisateessa uudenvuodenpäivänä. Saijan kanssa esineruutu, puolikas sellainen ja neljä esinettä. Teemana tässä  - kuten tulevissakin treeneissä - piilotukset, joilla yritän saada virettä ja vauhtia vähän laimennettua. Hyvin meni.
Ja tottiksen teemana taas on - perusasento. Onhan se vinkeetä, että pian viisi vuotta täyttävä koira, joka on kolminkertainen käyttövalio ja lisäksi tottelevaisuusvalio, ei osaa perusasentoa. Mutta lähdetään siis liikkeelle tosiasioiden tunnustamisesta.
Itse asiassa perusasentotreenit aloitettiin jo uudenvuodenaattona toijalalaisten avustuksella ja tänään jatkettiin Saijan kanssa. Yksin en tee hommaa enää ollenkaan.

Ja hyvää uutta vuotta itsekullekin!

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Meillä kanssa erittäin hyvä tarkoitus ryhdistäytyä reenaamiseen kanssa nyt heti alkuvuodesta. Meni vaan sikäli suunnitelmat mönkään aloittamisesta, kun jostain hyppäsi tämä ärsyttävä lentsupöpö. Mutta KOHTA me aloitetaan :)

Hiippari kirjoitti...

No, enä mä kyllä ole tuosta alusta päässyt etenemään...Yritystä toki on, mutta en meinaa mitään kauheita paineita kyllä ottaa. Mua kyllä helpottaa toi tokon poisjäänti, kun treenattavat asiat on rajautuneet aika kivasti. Paranemista ja olisi kiva joskus vaikka treenatkin yhdessä :)

Hanna kirjoitti...

Juu, toki reenataan :) Ruvetaan taas ajoissa miettimään niitä kimppatottiksia keväälle - ja treenitreffiä toki muutenkin!
Meilläkin toko jäänyt selkeästi vähemmälle, mutta kyllä sitä silti reenailen ihan sitten vain Huiskun iloksi. Muutkin lajit kuin jälki edelleen kiinnostaisivat, mutta aika on niin rajallista että taida edes yrittää muuta kuin esine- ja jälkireenejä.. Ollaan yhteyksissä!