HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 6. lokakuuta 2013

2xleiri + muuta

On sitten tullut vähän leireiltyä. Viime viikonloppuna Jämillä Tendingin porukoitten kanssa ja tässä viikonvaihteessa Tuusulan koirakerhon leirillä Räyskälässä hakukouluttajana.
Molemmilla leireillä oli tosi kivat ilmat. Nää syysleirit on just mun makuuni. Kesäleirejä vaivaa yleensä infernaalinen kuumuus ynnä hyttyset ja paarmat.
Jämillä olimme kolme kertaa hakuryhmässä ja kerran tottistelemassa. Huikeat hakumaastot, mm piilo kolmen metrin syvyydessä maan alla. En nyt ihan muista, miten kaikki meni, pistoja ainakin jonkin verran oiottiin, muttei pahasti.
Tottikseen sain muutaman hyvä vinkin kokeneilta bc-ihmisiltä, niitä testaillaan. Kyse on lähinnä eteenmenosta sekä noutokapulan palautusvauhdista. joka on ollut hidastumaan päin.
Välissä viikolla on tehty joku jälkikin, viimeksi Miko polkaisi kilsan jäljen Innilän lenkkeilymaastoihin. Eipä olisi voinut taas paremmin mennä. Hiski on edelleen huippu jäljestäjä.

Tämä viikonvaihde hurahti sitten taas leirillä, nyt hakukouluttajan roolissa. Seitsemän mahtavaa koiraa ja tosi kivoja ihmisiä. Oli tosi hauskaa ja opin itsekin taas paljon. Kiitos kaikille!
Lauantaina oltiin metsässä semmoset 10 tuntia, tänään sunnuntaina kuutisen. Happeakin siis tuli sopivasti haukattua.
Hiski tempaisi viikonlopun aikana kolme treeniä: ensin oli la-ap mielikuvatreeni/kuusi ukkoa, sitten la-ip kahden ukon ja muutaman tyhjän treeni ja sunnuntaina vajaan parinsadan metrin sokkotreeni, johon olin tosi tyytyväinen. His teki erinomaiset tyhjät laatikkopistot ja loistavat ilmaisut. Eipä paljonkaan huomautettavaa.
Esineruutujakin on tehty muutama, vain kaistaleita, kun kukaan ei viitsi talloa mun kanssani koko ruutua...

Ei kommentteja: