HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 26. elokuuta 2012

Tokoa, oho

Ihan puolivahingossa ja harkitsematta tuli ilmottauduttua Levekin ja Tamskin toko-ystävyysotteluun. Kiinnosti kyllä kuulla Riitta Räsäsen arvioita.
Ei ehditty treenata oikeastaan juuri ollenkaan (toukokuussa kunnolla viimeksi...), kahtena tiistai-iltana kävin Levekin treeneissä ja totesin, että His oli esimerkiksi unohtanut kokonaan evl-paikallamakuun: meni maihin ja nousi ihan miten sattui. Tunarissakin oli ihmeellistä epävarmuutta ja ruudussa se jäi sujuvasti nauhojen eteen, merkille menossa ennakoi pysähdykset jne jne. Itse en muistanut, mitkä käskyt mulla oli kaukoissa ja luoksetulossa. Notta ei kovin suuret odotukset olleet, mutta eipä juuri mitään paineitakaan.
Kaikki menikin sitten ihan yli odotusten, liikkeet suurinpiirtein tässä järjestyksessä.
Seuraaminen 7,5. Arvasin, ettei RR tästä tykkää, mutta olin ihan onnessani: Hiskiltä ei kontakti tipahtanut kertaakaan, se tuntui hyvältä ja napakalta. Tuomari taisi moittia "levotonta takapäätä" (ihan kuin olisin kuullut tämän ennenkin...) ja liian hidasta hidasta kävelyä, jossa "koiran takapää melkein painui maahan" . Ei kuulemma painanut kovin pahasti. Mutta ei vinoja perusasentoja yms, eikä varsinkaan kytännyt valmista ruutua, jeeee!
Ruutu 9. Ihan hieno, en muista, mistä piste, luultavasti banaanisivulletulosta.
Luoksetulo 8,5. En meinannut muistaa käskyjäni...ja annoinkin sitten makuusta väärän käskyn, joka aiheutti hämmennyksen ja superhitaan eteentulon. 
Tunari 9,5. Nytkähti liikkurin käskystä. Tästä muuten Pirkko B. keväällä nirhaisi kokonaiset kaksi pojoa...
---------------------------------------
Zeta 8,5. Huono seuraaminen kuulemma, mulle kelpas :)
Ohjattu nouto. 9,5. Hiukan vino luovutus, muuten hieno.
Kaukot 8,5. Justiinsa seiso-käskyn kohdalla joku otti koiralleen luoksetulon kehän takana, His käänsi päänsä ja jouduin antamaan uuden käskyn. Liikkui RR:n mukaan viisi senttiä.
Metallinouto 10.
Paikallamakuu 9,5. Meni hitaasti maihin.
P-istuminen 10.
Yhteispisteet 288.
RR on kyllä tuomari paikallaan. Ymmärsin jokaisen pistemenetyksen, kaikki olivat ihan perusteltuja, mutta eivät liioiteltuja, tokosääntöjen mukaisia. Linjakin piti mielestäni hyvin: alemmissa luokissa arvostelu oli hiukan löysempää ja se on ihan ookoo.
Riittaa nauratti mun "pöh"-käskyni ja kysyi, onko tarkoitus joka kerta säikäyttää koira.
Varmasti hyvään lopputulokseen vaikutti, että oltiin kotikentällä ja sekä Hiski että minä oltiin aika rentoja, kerran näinkin! Yksi ilonaihe: ei ainoatakaan vajaata sivulletuloa, RR vahti näitä tarkkaan, hyvä niin ;)
Olipas hienoa, kun mukana oli niin monenrotuisia koiria: oli ainakin länsiylämaanterrieri, heeleri, corgi, lagotto, pari erilaista spanielia, collie, rotikka, holsku, samojedinkoira, noutaja ja bc. Nostan kyllä hattua kaikille ja korkealle!
Leivoin kanttiiniin mokkapaloja, joita en ole ikinä tehnyt: nekin onnistuivat :) Lopuksi purettiin vielä kentältäviritykset ja syötiin kiusaukset päälle. Kiva päivä!
Joo ja Levek voitti pitkästä aikaa ;)
5 kommenttia:

Blondi ja Tosiblondi kirjoitti...

Lahjattomat reenaa :D Pitäiskö sun pk-tottikseenkin kokeilla samaa taktikkaa ;)

t. Lili & Heri

Katri kirjoitti...

Onneksi olkoon! Näin Hiskistä ja sinusta ja tästä blogista ihan kauheaa unta, niin kauheaa etten edes kehtaa kertoa julkisesti.

Ja nyt tuli ennätys, jouduin kokeilemaan tuon sanavahvistuksen 7 kertaa ennen kuin sain sen oikein. Ehkä olenkin robotti...?!!

Hanna kirjoitti...

Onnea :)

Hiippari kirjoitti...

Jessus Katri! Mää haluan tietää, näen itse jatkuvasti toinen toistaan kummallisempia unia. Kerro meilissä, jooko? Ja noi sananvahvistukset on ihan persikasta, ottaisin pois, jos osaisin. Emmä usko, että sä olet robotti ;)
Lili, ajattelin tse samaa ja mähän olen jo vähentänytkin kaikenlaisen treenaamisen aika vähiin. Sen verran vaan, ettei Hiipparilta kuuppa leviä.

ulla kirjoitti...

0Moi. TOKOA?? No nyt te kyllä yllätitte iloisesti:))Eikös se ole niin ,että vähemmän on enemmän? Myös reenaamisessa?ONNEA! T:Ulla ja Salama