HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 2. elokuuta 2012

SM-uni

Nyt ne sitten alkoivat, nimittäin SM-painajaiset. En viitsi laittaa fb:een ei-koiraihmisten hämmästeltäväksi, mutta kirjaanpa tänne.
Tämmöistä: olin SM-kisoissa ja jossain maastossa kaivettiin kovasti kuoppia maahan - en yhtään tiedä miksi. Sitten olinkin yhtäkkiä taas kotona ja muistin, etten ollut käynyt ollenkaan esineruudussa. Ajoin talla pohjassa takaisin Hyvinkäälle ja menin poliisiasemalle (!), jossa poliisipäällikkö (vaaleansinisessä aamutakissa!) nuhteli minua ankarasti ja sanoi antavansa mulle sakot (!). Itkeä tirautin ja kysyin, pääsenkö nyt kuitenkin vielä esineruutuun (!). Se luvattiin: kaksi poliisia kuulemma lähtisi mukaan (!). Lähdin kadulle etsimään autoani, joka muuten oli vuokrattu (?) valkoinen Toyota-farmari, jonka olin jo ehtinyt kolhia...
Autoa ei löytynyt mistään. Etsin ja etsin ja hätäännyin kamalasti, kun Hiskikin oli autossa. Sitten löysin kadun varresta kyltin, jossa sanottiin, että kyseinen auto on hinattu väärän pysäköinnin takia pois. Poliisipäällikkökin tuli paikalle ja oli hyvin, hyvin vihainen. Hän selvitti, että auto oli viety kuuden kilometrin päähän kaatopaikalle. Tähän heräsin - aika helpottuneena.
Kannattaakohan mun lähteä ollenkaan?

Vähän taas reenattiin keskiviikkoiltana Lilin kanssa Kyötikkälässä. Nyt vain kivaa ja helppoa. Eli kivakivaesineruutu (nro 36). Kolme helppoa esinettä helpossa ruudussa, kaikki takana, mutta jollain lailla piilotettuina. Kaikki huipusti.
Tarkkuusruutu nro 19
Tavanomainen ruutu, korkeahkoa mustikkavarpua, helpohko esine vasemmassa etukulmassa. Kakunpala.
"Haku" nro 22
Lili piti Hiskiä, minä menin piiloon, huusin ja etenin takarajalla. Lili lähetti, palkkasin heti, leikittiin ja lopuksi toin hallinnassa keskilinjalle. Toiselle puolelle muuten sama juttu, mutta  nyt en palkannut heti, vaan käskytin sivulle ja palkkasin pouolivälissä kuljetusta kohti keskilinjaa.
Tottis
Kyötikkälässä, häiriöitä oli. Kentälle tulo, siitä palkka. Vähän seuraamista ja perusasentoja, kaikki jäävät, eri versioina, tasamaanoutoa eri versioina. Paikallamakuuta.

3 kommenttia:

Blondi ja Tosiblondi kirjoitti...

Heh, toi kolhittu auto unessa naurattaa, eilen näin jo kaukaa että ajan sun perässä kun sun autossa on se "tavaramerkki" siellä takana ;)

t. Lili

Hiippari kirjoitti...

Joo, mää näköjään osaan unissanikin kolhia autoja. Itteäni nauratti aamulla eniten se poliisipäällikön vaaleansiniraidallinen aamutakki :))) Mistäkö tiesin päälliköksi: no kun se istui ison kirjoituspöydän takana ja ne muut poliisit siellä asemalla (univormuiset) seisoivat :)
Mistä tämmösiä unia oikein putkahtelee, kysyn vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Taas sain nauraan näitä Kaarinan juttuja! :D Unet on parhaita... kun ne ei onneksi ole totta!

Tsemppiä ÄsÄmmiin! Älä sit vaan vuokraa autoa siihen reissuun!!!! :D

-Saija