HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 31. heinäkuuta 2012

Jälkeä ja fyssari


Jälki nro 30
Lilikiltti polki maanantaina Hiipparille hyvän - aika vaikean EK-jäljen kamalaan risukkoon. His joutui tekemään töitä olan takaa ja hyvin tekikin. Jana oli pitkä - eteni kuin juna. Kepit mallia mini, 4 kpl, ja kaikki nousivat hyvin. Leirin jälki taisi olla Hiskille liian helppo ja liian helpossa maastossa - haastetta olla pitää.
Pudotettu nro 11
Tehtiin nyt pellolle eikä siinä mitään kummallista ollut.

Tiistaiaamuna kaksi janaa, vasemmalle ja oikealle, lyhyt ja tosi pitkä. Ensimmäistä tarkisti pitkälle takajälkeen, mutta palasi itse. Toinen, yli 50 metrinen - oli suora ja välittömästi oikeaan suuntaan, oikealle. 

Tiistaina His kävi fyssari-Kirsillä. Ihan pientä kireyttä oli selässä oikealla, mutta edelleen todella hyvässä kunnossa ja jumiton. Superhessu on superkunnossa, mikäs se parempi. 

Ässämmien aikataulut tuli eilen. Pieni pettymys oli, ettei sunnuntain aikatauluja ollut eikä maasto-osioiden järjestyksestä mainittu mitään.
EK:hon osallistuu 15 (hyvää) koirakkoa, viesti jäi siis sittenkin toiseksi ;)
Lauantaiaamupäivä joka tapauksessa menee maastossa - mitä sitten siellä puuhataankaan - ja tottikset ovat nyt myös jo lauantaina klo 13 alkaen. Me ollaan Hiskin kanssa ekoja EK:ssa, viimeksi oltiin vihonviimeisinä, aina siis ääripäätä ;) Ollaan siis kuitenkin ensin suoritusvuorossa. Se on mun hermorakenteelleni hyvä juttu. Neljä kenttää pyörii näköjään yhtaikaa.

Ei kommentteja: