HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Anskun opissa yms

Tottis
Treenitauko ohi: Hiskin kanssa olimme lauantaina A. Loirin tottiskoulutuksessa Mutalassa.
Aivan yllättäen ilmoitin meidän ongelmaksi seuraamisen.
Ongelmaa ei oikein saatu esiin, vaikka Ansku parhaansa mukaan hillui. Lukuunottamatta kentälle tuloa, jossa His vilkuili. Hiski seurasi erinomaisessa vireessä ja oli iloinen nuorukainen, Anskunkin mielestä. Edistämistä en nyt ala korjata, vire on pääasia. Otimme seuraamisen lisäksi pelkkiä siirtymiä (mm kapuloille) ja aloituksia. Eli jatkamme samalla tyylillä.
Oli tosi kiintoisaa seurata muiden treenejä, joista tuli itsellekin muutamia hyviä vinkkejä. Ynnä kokeiltavaa aloittelevien koirakoiden avuksi.
Mutta siis kentälle tulo nyt kuntoon. Siinähän olen antanut Hiipparin vilkuilla, enkä yhtään tajua, miksi. 
Janat, 6 kpl=jälki nro 25
Treenattu noita, vaikka piti olla täysi treenitauko. Syy:  His ei osannut  ollenkaan kääntyä janalta oikealle! No, la-iltana kaksi janaa jo ihan hienosti oikealle.

EK-jutut
Sunnuntaiaamuna täyslaidallinen taas ihan keskenämme vain Hetan avustuksella ilman taukoja, suoraan aina edellisestä seuraavaan osioon.
Tarkkuus nro 14
Pitkässä ruovikossa, luulin vaikeaksi. Katin kontit: syöksyi suoraan esineelle.
Janat, kolme kpl=jälki nro 26
Oikealle, vasemmalle, oikealle, eri syvyydet. Ihan superisti. Epäilen, että janaepävarmuus on johtunut siitä, että siirryttiin lennosta kahden tunnin jäljistä tunnin vanhoihin (EK).
Esineruutu nro 31
Tallasin vain rajat ja poikkeuksellisesti vein kaikki neljä esinettä (vaikeita ja vaikeisiin paikkoihin) valmiiksi. Oikealle lohkolle eteen ja taakse, keskelle taakse ja vasemmalle eteen. Lisäksi eri lähetyssivu kuin viimeksi. Voimakas tuuli vasemmalta.Tavallista enemmän poikittaisjuoksua, mutta ihan päämäärätietoisesti ja esineet kyllä löytyivät hyvin: ensin edestä oikealta, sitten takaa oikealta, edestä vasemmalta ja takaa keskeltä. Minun ei kyllä kannata paljon liikkua lähetyssivulla, se vaan häiritsee Hiskiä.
Pudotettu nro 9
Yritin tähänkin hakea maastohaastetta, onnistumatta. Ihan kakunpala.
Kotona Hiippari vielä ui melkoisen matkan.





2 kommenttia:

-annejuslin kirjoitti...

Heippa
Oletkos jo treenannut pudotetulla kaatumista. Mähän sen jo treenasin kisoissa :))))
terkuin Anne ja Vinka

Hiippari kirjoitti...

No eipä olla, hitsi ;) Pitääkin ottaa ohjelmistoon, kiitti vaan vinkistä!