HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kesän toinen tynkäleiri

Rakas murmelini Hiski vuoden aikana ansaittuine valiopokaaleineen (haku, jälki, toko). Viime kesän leirillä jaettua valiopystiä (EK) en enää löytänyt. Hyvä ikuistaa, jos hukkaan nämäkin...
Tending-leiri oli tällä kertaa Virroilla viime hetken peruutuksen takia. Ihan mukava paikka - mutta ei kovin hyvä koiraleirille. Pihapiiristä puuttuivat kokonaan nurmikentät tai itse asiassa kunnon treenikentät ylimalkaan. Liikaa autoja ja kaikenlaista muuta tohinaa. Luvalliset treenimaastot olivat 35 kilometrin päässä, eli jos kaksi kertaa päivässä olisi käynyt tuolla, matkoihin olisi mennyt yli kaksi tuntia! Ratkaisimme asian sitten suoralla toiminnalla...
Tälläkin kertaa oli pakko ottaa Heta mukaan, kun kaikki potentiaaliset hoitajat olivat häipyneet kuka minnekin. Se aina mutkistaa hommaa himpun verran. 
Mulle oli lisäksi annettu huoneeksi mökin yläkerta, jonne johti kamalan liukkaat ja kapeat kierreportaat. Ei toivoakaan saada kuskatuksi Hetaa sinne. Onneksi sain vaihdettua majoituksen ja ihan loistavan vaihtarin teinkin: ikioma rantamökki saunoineen ja suihkuineen:) Yksi koira loukkasi jalkansa noissa portaissa aika pahastikin.
Olin vain perjantain ja lauantain paikalla ja oli oikein rattoisaa, mutta olin valmiiksi jo vähän väsynyt kaiken muun härdellin jäljiltä - varsinaista lomaa en ole ehtinyt tänä kesänä viettää yhtään.
Olin mukana haku-, ek- ja jälkiryhmissä. Tosi kivaa, kun on aina vähän eri treeniporukkaa ja ihan uusia tuttavuuksia eikä tule aina treenattua ihan samojen kanssa. 
Lauantai-iltana jaettiin perinteiset kasvattajien pystit ynnä muut muistohärpäkkeet vuoden varrella menestyneille. Valionarvopyttyjä jaettiin 19 kappaletta ja Hiski kahmi niistä kolme :)))

Treenit:
Tottis
Löysin nurmikonpläntin, jonne päästiin ottamaan pikku treeni pareittain. pe-aamuna. Seuraamista, hyppy, tasamaanouto (ei loppuun), jäävät heti palkaten, siirtymiä, p-makuu.  
Haku nro 21
Otin muistaakseni neljä maalimiestä ja yhden ainoan tyhjän ja taas se tyhjä mätti: taaksepäin, jo haetulle piilolle olisi ollut menossa ihan väkisin. Ja kesken piston kolmannelle maalimiehelle meni rypemään ojaan. Onhan se tietysti vähän semmosta, kun tuntikausien kuumassa autossa kökkimisen jälkeen pääsee vapauteen, mutta silti...
Nyt on ihan pakko ennen ässämmiä ottaa yksi täysin idioottivarma treeni ja enempää me ei sitten ehditäkään.
Esineruutu nro 35
Hanna T. ja Pia P. olivat talloneet ihan tokokentän viereen ruudun, jota en hahmottanut yhtään. Lisäksi jälkiä meni  varmaan tosi paljon ruudun ulkopuolellakin Oikealle lähettelin ensin Hiskiä ruudun ulkopuolelle ja ekan esineen nosto kesti kauan. Kaksi muuta ihan hyvin.
Esineruutu nro 36
Neljä esinettä lohkoittain. Oikealla takana ja edessä, keskellä keskellä ja vasemmassa nurkassa oma pallo. Hyvin.
Pudotettu nro 10
Pudotuspaikka melkein autojen vieressä., toisella puolella vilkas autotie Muuten hyvin, mutta oli pysähtynyt matkalla nuuskimaan jotain. Eipä ole tätäkään ennen sattunut.
Tarkkuus nro 18
Viimeisenä viidestä koirasta myllättyyn ruutuun. Oikein hyvin.
Jälki nro 29
Pyysin 500 metrin jälkeä, mutta sain 300-metrisen, eipä tuo haitannut. Neljä keppiä, pitkä jana. Janalla eteni aika vinoon, mutta en korjannut, koska nyt en halua mitään ylimääräistä säätöä. Hieno jäljennosto kuitenkin oikeaan suuntaan, eli oikealle.  Muuten hyvä jäljennös, mutta yksi keppi neljästä jäi. Tämän vuoden neljäs siis. Hiski ajaa selvästi hiukan huolettomammin tota tunnin ikäistä jälkeä, mutta ei voi nyt mitään. His ei halunnut edes leikkiä loppukepillä, ilmeisesti vähän väsähti. Joi tosi huonosti koko leirin ajan ja nesteytys jäi kokonaan tekemättä. Tähän nyt vähän tarkkuutta, hei.2 kommenttia:

Susan Miiro kirjoitti...

Onnea upealle veli-pojalle pysteistä ja tsemppiä SM'iin!
T. minkkimurmeli =)

Jaana kirjoitti...

Hirmuisesti Onnea Pysteistä !

Te olette kyllä ihailtava pari Hiskin kanssa :))

Tsemppiä SM:iin

Terkuin
Jaana & paimenet