HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kisamaisesti tottista ja maastossa muuta

Kisamainen tottis
Levekin tutttuakin tutummalla kentällä. Hiski iski välittömästi silmänsä Veikkaan ja terhentyi melkoisille kierroksille, joita purettiin tappamalla palloa. His oli Tuplan parina.
Yritin palkkailla taas epätavallisista paikoista. Paikallamakuu oli ensin ja sen jälkeen palkkasin vasta seuruupaikalle siirtymisen pa:sta, seuraamisessa palkkasin  käännöksen ja istumisen jälkeen. Ennen hlö-ryhmää alkoi kuikuilla, annoin tehdä virhettä nyt kunnolla ja sitten annoin huutia. Sen jälkeen seurasi taas kuin enkeli.
Jäävissä palkkasin heti pa:sta (istumista en ottanut ollenkaan), maahanmenosta otin vain lopun, eli suoraan koira maihin, juoksemaan ja läpijuoksusta palkka. Seisomiseen jätin myös suoraan ja tämän otin kokonaisena, ei palkkaa.
Tasamaanouto kokonaisena, hyppy kokonaisena,  a-este myös. Eteenmenopallon Sara oli vienyt molempiin kentän päihin jo ennen meidän suoritusta, eli ne olivat koko ajan näkyvissä (ongelmaa päin näköä!). Seurautin ensin pitkään kohti oikeaa kentän laitaa, monta pysähdystä. Käännöksen jälkeen lähetin Hiipparin väärään päähän kenttää ja vapautin pallolle.
Hyvää:
- rauhallinen p-makuu
- seuraaminen siedettävää (olis voinut olla parempaakin)
- suorat eteentulot eikä vajaita sivulletuloja
- ei nojaamista kapulan luovutuksissa
- ei kosketusta hypyssä
- hyvä a-este
Parannettavaa:
- no se seuraaminen, hahhah
- hiukan liian hidas paluuvauhti tasamaanoudossa = kapula lensi liian lähelle. Kuivaharjoittelua heittämiseen
- takapuoli nousi vähän ennen aalle lähetystä. Eli seuraavaksi vain heittoja, ei kiipeämistä
Haku nro 18
Saijan ja Miikun kanssa lauantai-iltana...
Hiipparille vain neljä pistoa. Teemana eteneminen ja tyhjä. Maalimiehet kulmissa, näyttö (ilman minua) ja kuljetus takarajalla, yliheitto kakkoselle, näyttö ilman minua ja kuljetus takarajalla eteenpäin. Täydellinen tyhjä pisto siitä ja yliheitto kolmoselle, jonka jouduin uusimaan oman huonon asentoni takia. Tätä pitäisi  treenata peilin edessä...
Muuten oikein hyvä hommeli :)
Esineruutu 29
Tehtiin kyllä niin hirveään paikkaan, ettei tosikaan. Oikealla reunalla jyrkänne,  aika edessä tien ylitys ja sen takana pieni "lampi", takareunalla liukasta jäkäläkalliota ja sen takana lasku...
Hiski hoiti mallikkaasti oikean lohkon jyrkänteineen, jolla esine oli ihan takakulmassa ja toinen aivan edessä pusikon sisässä.
Jostain kumman syystäkeskellä takana oleva esine tuotti tuskaa. His harhautui jopa nostamaan taas kaksi kertaa jalkaa Nerin merkkaamiin paikkoihin - mistä sai palautetta.
Hiukan vaisuhko poika oli muutenkin e-ruudussa, olisiko päivän runsaanpuoleinen uiminen verottanut voimia.

Sunnuntaiohjelma meni vähän niinkuin uusiksi - sattuneesta syystä en päässytkään PKY:n treeneihin, joten iltapäivällä ihan keskenäni sitten treenailin. Nonstoppina eekojuttuja, hakua lukuunottamatta. Osiot peräjälkeen niin, että suoritusten välissä oli jotain 10 minuuttia.
Esineruutu nro 30
Suunnilleen samassa paikassa kuin la-iltana. En helpottanut yhtään, päinvastoin. Heta sai hakea ensin yhden esineen ja kehuin ja leikitin sitä kovasti niin, että His näki. Hiskille viisi vaikeaa esinettä vaikeissa paikoissa. Oikealle lohkolle ensin yksi keskelle, keskilohkolle eteen ja taakse ja vasemmalle yksi eteen ja yksi taakse. Oli aika vaikeaa, mutta sitkeästi teki hommia hamaan loppuun asti.
Esineruudusta suoraan jäljelle.
Jälki nro 23
EK-osastoa, mutta vain kolme keppiä. Kulmaa kulman perään ja kepit huolellisesti piilotettuina eri tavoin. Pitkä jana. Muuten hyvä, mutta jäljennettyään liinanmitan oikeaan suuntaan, kääntyi takajäljelle. Peeveli! Ärähdin pitkästä aikaa, voihan kehno.
Jäi sen verran hampaakoloon takajäljestä, että tässä välissä poljin kaksi pitkää janaa/jäljenpätkää hautumaan.
Pudotettu nro 8
En viitsinyt merkkailla, joten käveltiin vaan metsässä se 200 metriä, taatusti ei kovin suoraan. Eipä tuo Hiipparia haitannut.
Tarkkuusruutu nro 13
Tein niin vaikean ruudun kuin suinkin kykenin: pieni kolikko syvähkössä montussa korkeassa varvikossa ja kaarnanpalalla peitettynä. Ruudun mylläsin hyvin, klähmin, istuin ja syljeskelin...
Turhaa kaikki: esine löytyi helposti.
Janat=jälki nro 24
Kummassakin janassa oli jotain häikkää, Hiski ei edennyt suoraan tms. Toinen oli muuten aika samanlaisessa paikassa kuin viime vuoden SM-jana, nimittäin heinikossa, saniaisten ja puskien keskellä.
Se näyttää nyt olevan tuo pitkä jana, joka aiheuttaa onglemia: ollaankin treenattu niitä liian vähän. Nyt tein valmiiksi kuusi kpl "vanhoja janoja" odottamaan. 
Ja nyt ohjelmassa onkin melkein viikon mittainen treenitauko.


Ei kommentteja: