HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 26. heinäkuuta 2012

Sillisalaattia

Melkoinen lätinä tuli kirjattua ja onnistuin hukkaamaan koko pläjäyksen, vain yksi S-kirjain jäi näkyviin. Notta silleen. Treenikertoja nyt:
Esineruudut: 34 kpl
Haut: 20 kpl
Tarkkuudet: 17 kpl
Pudotetut: 9 kpl
Jäljet: 28 kpl
Tottista on treenattu (hyvin vähän) siellä sun täällä, osia.
Esineruudut on olleet äärettömän hienoja esityksiä, esimerkiksi pitkässä suopursikossa, tarkkuudessa on nyt myös asenne just kohdillaan, jälki kulkee hyvin ja kepit nousevat, janatkin on taas onnistuneet. Pudotettua en viitsi edes treenata...
Mutta se haku...Aina jokin asia mättää ja harmittaa. Hiski löytää hyvin maalimiehet, sillä on aivan hirveä motivaatio ja hakuhalukkuus, ilmaisut ovat kunnossa, hallinta samoin, mutta eihän tämä kisoissa riitä. Pakko laskea rimaa ja olla tyytyväinen tähän. Näillä on nyt pakko mennä - en millään saa saa pistotekniikkaa silleen viimeisen päälle hiotuksi kuin nykyään pitäisi. Lopetan kertakaikiaan kaikenlaisen kikkailun: ei eteenpäinkuljetuksia, ei sisääntuloja, ei mitään apuja eikä monimutkaisia suunnitelmia enää. Maalimiehet suoraan eteen, koira keskilinjalle nokka kohti piiloa ja lähetys. Back to basics ja luomuhaku kunniaan! Olen lopen kyllästynyt kaikenlaiseen ylimääräiseen veivaamiseen, menee pian ilo koko hommasta.
Huomenna T-leirille. Hauskaa!


Ei kommentteja: