HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 10. heinäkuuta 2012

Tuli paha jälki ja hyvä haku

Jälki nro 21
Nyt oli pitkästä aikaa tosi vaikea jälki. Ylipitkä jana, EK-pituus, neljä keppiä, 1,5 tuntia vanha. Jälki niinsanotusti kaikilla herkuilla:  mm kulma risukasassa, tien ylityksiä ja heti takaisin, tien vierustan kulkua, siksakkauksia, jäljestystä tietä pitkin, yksi keppi ison kiven päällä jne. Jälki lähti ihan käytetyn lenkkipolun vierestä...
Alkoi sataa kaatamalla, kun  tulin pois polkemasta jälkeä ja odotusajankin losotti. Kun mentiin ajamaan, vettä valui niin rankasti, ettei pystynyt pitämään silmiä auki. Olssonin Klasun sadeasu ei olekaan vielä semmoista vesimäärää nähnyt ja kyllähän se sitten päästikin läpi ihan solkenaan.
His nosti heti jäljen oikeaan suuntaan, eli oikealle, mutta palasi kolme kertaa tarkistamaan takajälkeä. Eka keppi oli onneksi heti alussa polun jälkeen ja löytyi. Tiehämyt olivat aika tuskaisia, His teki loputtomia tarkisteluja edestakaisin ja vaikutti aika hermostuneelta, teki kuitenkin sitkeästi hommia. Tiehärdelliin jäi yksi keppi, tämän vuoden toinen, (90 nostettua, 2 jäänyt).
Kiven päällä olleen kepin Hiippari löysi hyvin, samoin piilotetun loppukepin. Hyvin taisteltu, likomärkä Hispander!
Haku nro 18
Teemana hallinta ja tyhjät. Vasemmalta kävi aika navakka tuuli, kaksi vierasta maalimiestä, oikealla haasteena tien ylitys. Kerrankin kaikki meni nappiin. Oikeassa kulmassa ukolta ääniapu, näyttö, tiukka hallinta ja ruokapalkka. Vasemmalla ukko meni kulmasta vielä syvemmälle, eli noin 80-90 metriin, suorapalkka. Sitten oikealle tyhjä ja vasemmalla noin 30 metrissä ukko>näyttö, tiukka hallinta ja kahden pallon palkka.
Ei mitään valittamista, His teki kaiken kunnolla kuten pyysin :)

Ei kommentteja: