HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Haku, esineet ja janat

Miikun ja Jussin kanssa Savontiellä.
Haku nro 15
Teemana palauttelu ja ilmaisu + hallinta. Ei tallauksia.
Oikea ja vasen mm lähtivät yhtaikaa, oikea tuli pois. Ekalle näyttö+tiukka hallinta piilolla+takakuljetus vai mikä se termi nyt on, maalimieheltä palkka vasta lähellä keskilinjaa.
Oikealle erinomainen tyhjä laatikkopisto + palkka keskilinjalle tulosta. Vasemmalle ääniapu, näyttö ja muut samat kuviot kuin ensimmäisellä.
Viimeinen oikealla valmis, suorapalkka.
Esineruutu nro 26
Uusi paikka, palauttelutreeni. Esineet vietiin peräkkäin: oikea takakulma, keskellä ja viimeisenä vasemmalla edessä oma pallo, jonka sai pitää.
Kivat, tehokkaat pikku treenit.
Jälki nro 19=kolme janaa
Tää lyö itseään. Tapahtui seuraavaa: ensimmäinen jana noin 30 metriä, oikealle. Nätti nosto. Just silloin tiellä meni pikkupoika vasikankokoisen koiran kanssa, jäivät tietysti siihen katselemaan. Mua jännitti, lähteekö jätti rynnimään meitä kohti. His jähmettyi, sanoin "jälki" ja His jatkoi kiltisti. Keppi oli piilotettu korkeaan varvikkoon ja Hiippari jouti oikein etsimään. Poika seisoi edelleen koiran kanssa siinä melkein vieressä - lähtivät sitten hissukseen, mutta minulta meni senverran pasmat sekaisin, että lähetin Hiskin seuraavalle jäljelle - merkiltä, jolla olin merkannut loppukepin! Ihmettelin ja voivottelin, miten His sinkoili niin kummallisesti...Hokasin kyllä sitten vähän ajan kuluttua torveiluni, mutta otti päähän niin, ettei tosikaan. Hiskiparka. Pitkä jana.
Seuraava jana oli lyhyt ja lähti oikealle, jälki meni ihan paljalla maalla ja kamalissa risukoissa plus aivan tien viertä. Keppi kiven päällä, Hiski joutui hetken hakemaan.
Nyt treenataan pitkiä janoja ja vaikeita, harhaisia ja paljaita alustoja.

Iltapäivällä sitten suunnataan kohti Hartolaa ja bc-leirille, jonne  menen kouluttamaan EK-juttuja. Heta on pakko ottaa mukaan, saas nähdä...

Ei kommentteja: