HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
perjantai 13. heinäkuuta 2012

Vähän tottista, janat ja haku

Keskiviikkona asiointien lomassa Viinikanpuistossa seuraamista, jäävät ja kaksikiloista eri versioina. Ynnä eteenmenoja myös erilaisina versioina, etu- ja takapalkalla. Yleisöäkin ihan kiitettävästi...
Janoja=jälki nro 22
Keskiviikkoiltana (rankkasateessa...). Pitkä jana, oikealle, pari kulmaa. En millään jaksanut odottaa vanhentumista siinä lotinassa, vaan lähetin Hiskin ilman liinaayksinään jäljentämään jo noin puolen tunnin kuluttua ja jäin itse seisomaan tielle. Tätä olen tehnyt silloin tällöin Hetankin kanssa. His näytti ensin vähän hämmentyneeltä, mutta kaahasi sitten viivasuoraan ja kääntyi suorastaan lennossa oikeaan suuntaan. Hetken päästä toi kepin mulle. Helppoa kuin heinänteko.
Torstaiaamuna (rankkasateessa,oho) kaksi janaa, oikealle ja vasemmalle, lyhyt ja pitkä. Tasan tunnin vanhennus. Paikassa paljon lenkkipolkuja ja taatusti harhoja, tuskin tuoreita. Ei moittimista.
Haku nro 19
Savontiellä neljän "perusryhmäläisen" kesken hilpeät hakutreenit.
Teemana eteneminen ja hallinta. Hiskille neljä maalimiestä, yksi tyhjä, kolme näyttöä, yksi suorapalkka. Ensimmäinen mm palkaton, toisella palkkasin itse, kolmannella kaksi palloa ja viimeisellä ruoka+kaksi palloa.
Lukuunottamatta yhtä lievää takapistoa, joka oli oma  möhläykseni, kaikki meni hienosti.
Oli tosi hauskat treenit ja mukava sääkin, nyt haku oli taas kivaa!

Ei kommentteja: