HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kai se sitten on hakukoira(kin)

Halusin testata Hiskin hakutason "oikeassa" hakukokeessa, kun EK-kisojen haut ovat olleet vähän mitä sattuu.
Saimme paikan Kankaanpäästä. Viikolla oli melkoinen tuska saada vaihdettua nastat alle talven yllätettyä taas kerran autoilijat. Olivatkin todella tarpeen, sillä  Kankaanpäässä vallitsi täysi talvi.
Hakurata oli tasaisella mäntykankaalla, ihana paikka! Helpohko alue, mutta pari risteävää tietä antoi lisähaastetta, samoin  hämypiilot, joita oli siellä täällä rataa. Sain risteilytettyä Hiskin tosi hyvin: koiran näki melkein koko ajan ja se oli helppo kutsua pois hyvään aikaan. Paria lukuunottamatta Hiski teki loistavat, syvät laatikkopistot ja tuli pois joko itse tai pillin kutsumana.
Eka ukko oli noin sadassa metrissä vasemmalla, toinen kai jossain parinsadan metrin tienoilla ja viimeinen aivan äärimmäisessä takanurkassa maapiilossa. Kaikki olivat Hiskille kakunpaloja. Aikaa meni 12 minuuttia...
Ilmaisuista täydet pisteet, tuomari kehotti muitakin ottamaan niistä oppia, öhöm. Kaksi pistettä lähti työskentelystä: toinen niistä parista matalasta pistosta, toinen ohjaajan kiireestä, hehheh.
Mutta siis huippupisteet 168.
Voittajassa kaikki olivat rullakoiria (4 kpl) ja runsas hämypiilojen määrä tuotti vaikeuksia. Kaikki  muut koirat tekivät valeilmaisuja, muutama useamman.
Esineruutu
Ei paha: kolme esinettä vajassa kahdessa minuutissa. 30 p.
Tottis
Jäljellä oli tässä vaiheessa enää yksi voi-pari, kaksi muuta oli keskeyttänyt.  Kun aloitimme, alkoi sataa tiskirätin kokoisia lumihiutaleita. His ensin p-makuuseen. Sieltä sitten nostin ylös hiskinmallisen lumipaakun, kun oli meidän suoritusvuoro.
Tuomari aloitti meidän arvostelumme sellaisilla kehuilla, että olin pillahtaa itkuun. Miinuksia meni vajaista perusasennoista, muuta en oikein muista, kun olin niin liikuttunut. 97 pistettä.
Yhteispisteiksi kertyi siis hämmästyttävät 295 pojoa. Kaipa hakua sitten on pakko jatkaa... Hiski oli ainakin tänään aivan liekeissä hakuradalla. Ja kerrankin tehtiin hommia yhdessä.4 kommenttia:

Blondi ja Tosiblondi kirjoitti...

Wau :) Nyt harmittaa kun en päässyt näkemään! Aivan mielettömästi onnea, olette niin hieno pari ettei sanat riitä!!! Sydämelliset onnittelut äärimmäisen superista suorituksesta!! Ja kaikkee sellasta :) Hakureenit jatkunee nyt hyvillä mielin, vai mitä :)

Jaana kirjoitti...


Superia!:)

Ihan Huisisti onnea mahdottoman taitavalle monitoimi parille !:)

Lumisin terkuin täält Turust
Jaana & paimenet

Elina kirjoitti...

Aika upeasti on teillä mennyt!
Super onnittelut taitaville:)!

t, Elina & poppoo

Susan Miiro kirjoitti...

Voi maailma teitä! Todella hienosti vedetty =) Onnea siis roppakaupalla taitaville!