HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
perjantai 19. heinäkuuta 2013

Hiskin hääräilyt

Pitkä teksti hävisi, tässä tiivistelmä:
Haut
Neljä hakutreeniä, yksi täyspitkä rata, yksi 200 metriä, kaksi lyhyttä, niissä paljon maalimiehiä, aina näytöt. Pitkällä 200 metriin asti tyhjiä. Myös palkattomia maalimiehiä. Hetsausta näytöillä. Lyhyissä treeneissä maalimiehet aina pistojen päissä. Paljon hämypiiloja kaikissa treeneissä.
Hyvää: motivaatio, motivaatio ja motivaatio. Kuntokin kestää. Näytöt pääsääntöisesti ok. Mm-käyttäytyminen ok. Hallinta piiloilla ja piiloilta pois ok. Pistot pääsääntöisesti ok. Tulee hyvin pois pillin kanssa, mutta ei tule, jos on hajulla.
Parannettavaa:  keskilinjalla sivulle tulot tahmeita. Ylittää keskilinjan, jos ehtii liian pitkälle eikä näe minua. Yhdessä treenissä takapistoja (voimakas tuuli takaa) eikä tykkää, jos pistoja uusitaan samasta paikasta. Jumpittelee tuossa. Yhdessä treenissä hidasteli rullan tuonnissa.
Kaikki riippuu nyt omasta pelisilmästäni, koira toimii...

Tottikset
Viis kpl kenttäkäyntejä, pihassa perusasentotreeniä. Kisamaisia kaksi kpl.
Hyvää: perusasennot parantumaan päin, seuraaminen vähän parempaa.
Parannettavaa: paljon. Erityisesti omat kapulanheittoni ovat huonompia kuin ikinä, johtuen sekä uudesta kapulasta että oikean käden peukalon kipeytymisestä.Koska heitän kapulan ihan mihin sattuu, His on kiertänyt esteen takaisin liian monta kertaa. Ja kaksikiloista en nyt saa heitettyä viittä metriä pitemmälle eikä sillä saa aikaan näyttävää palautusta sitten millään.
Eteenmenoa en ole uskaltanut ottaa kertaakaan...
Kysymysmerkki.

Esineruudut
Kolme kappaletta, yksi täysin kisamainen, mutta neljä esinettä. Takaosa hakkuuaukeaa. Aivan loistava.
Hyvää: lähes kaikki.

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Se on Kaarina sit vaan otettava kunnon särkylääke ennen tottistreenejä :-)
Terkuin Heidi

Hiippari kirjoitti...

Juu, niin kai, ellei toi parane. Ja jos paranee, niin mitäs mää sitten syytän huonoista heitoistani ;)