HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




sunnuntai 4. elokuuta 2013

Se on sit siinä


Haut
Yksi ei niin täydellisesti mennyt treeni (takapistoja, kurittomuutta) ja kaksi pientä, helppoa ja - tottakai - hyvin mennyttä.
Ja edelleen tilanne on se, että kaikki riippuu nyt ohjaajasta.: Hiski kyllä hoitaa tonttinsa, luotan siihen sataprosenttisesti.
Esineruutu
Maanantaina mallia motivointi ja tsemppaus, vain kolme esinettä kaistaleina, viimeisenä oma pallo. Eihän tollanen huonosti voi mennä.
Tottis
Kisamainen pe-iltana Toijalassa, 12 koiraa. Lähes kaikki liikkeet, aika tiuhaan palkaten, myös siirtymistä.Hiski oli sellaisessa vireessä, josta tykkään kovasti: keskittynyt, hyvin vireinen, muttei ylivireessä. Kaikki liikkeet hyvin, noudot upeita. Eteenmenoa en uskaltanut ottaa...
Oli kivat ja leppoisat treenilöiset ylimalkaan ja jäi tosi kiva fiilis.
Ja tässäkin ohjaaja on se heikoin lenkki - varsinkin ne heitot... Pakko kuivaharjoitella ensi viikolla vielä.
Mutta siis  kulunutta kliseetä käyttääkseni: näillä mennään. Ei enää treenin treeniä ennen ensi viikonloppua: ohjelmassa työhommien lisäksi on mm asuntomessuja, kesäteatteria, auton korjaamista (ynnä yksi Sunin haastattelu, joka ei huvittais yhtään...) ja Hiskille paljon vapaana kirmailua ja uimista ynnä Katrin hieronta tiistaina ja sen jälkeen lepoa ja rentoilua.

Joo: loppuviikosta on siis joku hauska jutska, jossa tapaa vanhoja ja uusia tuttuja, saa shoppailla tarvikekojuissa ja syödä mukavassa seurassa hyvää ruokaa lauantai-iltana. Jos jos oikein hyvä mäihä käy, pääsee Hiskin kanssa lauantaina etsimään esineitä ja sunnuntaina kipittämään pitkää hakurataa, jonka jotkut mukavat ihmiset ovat rakentaneet ihan meitä varten :)
Siitä marssista me ei kyllä Hiskin kanssa kauheesti tykätä...
Mutta näitä odotellessa.






Ei kommentteja: