HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 27. helmikuuta 2014

Kevättä pukkaa ja treeniä myös

Kun on ihan sula maa, pääsee tekemään kaikkea kivaa.
Piilonkierrot
Pihassa lyhyttä matkaa.
Kentällä lisäsin ti-ke-to kaksi piiloa, etäisyydet keskilinjalta noin 25 metriä, välillä lähempääkin. Onnistumisprosentti aluksi noin 70. Välillä kierrätin tyhjiä piiloja.
Torstaina sujui neljällä piilolla jo 25 metrin päästä aika täydellisesti. Jaana oli yhdessä piilossa, eli eka kerta maalimieskin.
Treenataan samalla myös lähetyksiä ja sivulletuloja tyhjiltä ankarasti, tekniikkaa siis. Kummallisen vaikeaa, kun ottaa huomioon, että koira on harrastanut hakua 5,5 vuotta. Ehkä on päässyt vähän lipsumaan - tämäkin.
Toistoja nyt noin 150 kpl

Metsähaut
Lauantaina kaksi superhienoa tyhjää, tai oikeastaan kolmaskin, kun Paula jäi ensin nostamatta muuten hyvän näköisellä pistolla. Toisella P. nousi. Kolme ukkoa, joista keskimmäiselle näytölle sille ekalla pistolla jääneeelle - ylämäkeen - vei huonosti. En yhtään tiedä, miksi.
Ennen ensimmäistä kulmatyhjää toiselle puolelle ääni- ja näköhäiriö, ei mitään vaikutusta.

Sunnuntaina His ylitti sitten jälleen kerrran keskilinjan ja nosti ukon toiselta puolelta tyhjän jälkeen. Meitä oli kolme henkeä vahtimassa keskilinjalla, ettei näin kävisi... Upposi syvälle ja eteni niin kauas (pillistä huolimatta), että pääsi livahtamaan mäennyppylän takana toiselle puolelle.  Tuli rullan kanssa ja olin niin hirveä, etten hyväksynyt löytöä, vaan lähetin uudestaan tyhjälle, joka oli oikeaoppinen. Sitten uusi lähetys ukolle, löytö ja näyttö. His ei ollut moksiskaan.
Ainiin: kaksi maalimiestä oli peräkkäin piilossa. Sillä kohtaa joudun lähettämään uudestaan pistolle.
Toisaalta aika hyväkin treeni. Ei ainakaan mennyt liian hyvin. Ja onhan se nyt yhtä hittoa, ettei tota keskilinjan ylittelyä saada kuriin, vaikka kuinka yritetään. Liian hyvä nenä ja liian hyvä mm-motivaatio...

Tottis
SDP:llä otin pitkästä aikaa koko tottissetin lukuunottamatta eteenmenoa, seuraamiskaaviot ja kaikki ja siirtymät. En osaa sanoa oikein mitään noista.
Kentällä vähän seuruuta, luoksetulo ja eteenmenoja ruokakupille. Ruokakupin kentän päässä piti rauhoittaa näitä eteenmenoja, mutta ei siinä kyllä mitään eroa palloon ole - ihan sama, mitä siellä on vai onko mitään, kunhan pääsee kaahaamaan. Ja perusasennot on jälleen kerran aivan levällään.Ei kommentteja: