HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tosi häiriöhakua

La 15.2. vaihteeksi "tavallista" hakua. Paitsi, ettei ollut ihan tavallista.
Hiskin edellä maastossa oli touhunnut Maisa, jolla oli ns. tärppipäivät. Joskus ennenkin on juoksuisia narttuja treenannut ennen Hiskiä eikä mitään erityistä ole ollut havaittavissa. Vaan nytpä oli.
Etukulmissa ukot ja ennen ekaa lähetystä Paula kävi kävelemässä ja huutelemassa keskilinjan kahta puolta ja tuli sitten pois.Aika paha häiriö tämäkin ja jouduin lähettämään uudestaan. Ensimmäiseltä ei palkkaa.
Ukot yksi ja kaksi nousivat kuitenkin vielä ihan hyvin. Sen jälkeen His bongasi ensimmäisen nartunjäljen ja katosi täysin omiin huuruihinsa: imppasi lunta, silmät kääntyivät nurinpäin päässä, korvat kutakuinkin tukossa.
Suunnitelmassa oli kaksi tyhjä, jotka menivät enemmän ja vähemmän persiilleen, koska His seurasi lähinnä ihanaisen Maisan käyttämiä reittejä ja ylitti kerran keskilinjankin...Erinäisten lähetysten ja karjahtelujen jälkeen tyhjät saatiin hikisesti tehtyä ja His nosti lopuksi Paulan läheltä keskilinjaa.
Ei jäänyt hirveen hyvä fiilikset- en olisi uskonut, että Hiski menee noin sekaisin :( Mutta tulihan nähtyä tuokin. Ja ilmeisesti oli aika julma eäinkoe - lupaan, etten tee tuota ikinä enää.

Sunnuntaille 16.2. oli onneksi sovittu toiset treenit, joten päästiin nollaamaan edellispäivän torveilut.
Otin Hiskille vain kulmat  näytöin - ja runsaasti leikkiä.


Ei kommentteja: