HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 30. lokakuuta 2014

Maasto pyörii yhä


Maastotreenit jatkuvat, koska keli sallii. Se on mahtavaa.
On tullut ajettua ainakin tusinan verran jälkiä, jopa pari puolentoista kilsan peltojälkeä. Kyllä vaan tuntuu kivalta, jäljentely on niin ihanan yksinkertaista ja aivotonta puuhaa.
Pari kertaa His on erehtynyt (ihan ekoissa jäljissä) oikein kunnolla harhalle ja jälki on jäänyt kesken. Ei  oltu moinaankaan. Harhoja on sitten oikein hakemalla haettu ja se on tuottanut heti tulosta, ilmeisesti poika oli vaan vähän ruosteessa. Myös piikkejä on treenattu paljon, koska ne näyttivät alkuun vähän vaikeilta.
On ollut vieraitakin jälkiä : tänään Susanna tallasi Saran polkeman jäljen päälle samanikäiset harhat ja pari kutsumatonta ukkoa käppäili onnistuneesti jälkialueella myös: katsoivat monttu auki, kun syöksähdin puskasta koiran vetämänä vahvassa etukenossa tien yli, huutelin heipat ja sinkosin´melkein latana ojanpohja myöten toiselle puolelle tietä. Ei langennut Hiski tänäänkään harhoihin. Itse olen tehnyt pojalle muutaman oikein kunnon killerijäljen: kuljin mm Savonn sivua pitkän pätkän, senkin His selvitti.
Hirveä into ja palo Hiskillä jälkeen(kin) on. Kyllä tekisi kauheesti mieli käydä jälkikokeessa vaihteeksi - ehkä keväällä sitten yritetään
Janoista: tusinan jäljen joukossa ei ole ollut yhtään ainoaa takajälkeä. Olen lakannut kokonaan paineistamasta Hiskiä janalle, se saa edetä ilman käskyä vähän niinkuin vahingossa, toimii loistavasti, Hiski luottaa näin itseensä. Janat on olleet toistaiseksi aika lyhyitä enkä ole puuttunut mitenkään myöskään vinoihin etenemisiin tms.
FH voisi vähän kiinnostaa, mutta en tiedä, saanko Hiskiä tarpeeksi kuosiin esimerkiksi kulmissa ja esineilmaisuissa.
Haussa saatiin viime sunnuntaina tempaistuksi kunnon 300 metrin rata, kun huhuilin kokoon yhteisporukan fb:ssä. His paahtoi juuri sopivanlevyiset pistot hyvässä hallinnassa, vaikka oli kolme valmista maalimiestä. Olin tosi tyytyväinen ukkeliin. Tämän jälkeen voidaan jättää vaikka haku tauolle.
Esineruuduissa olemme taas palanneet 7-9 esineen kaistaletreeneihin tehostetun ohjauksen kera. Ei mitään valittamista, kelpo työskentelyä.
Tottis on ollut (kerran viikossa) lähinnä tokomaista humputtelua ja kuuntelutreeniä.
Viestiä koitetaan ottaa tässä vielä ennen talven tuloa jokunen kerta, ihan vaan harrastuksen vuoksi.

Ei kommentteja: