HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Haut

Lauantai 5.12.
Haku/laatikkoleikki
Neljä toistoa, irtorullat. Pari lootaa lisää keskiviikon treeniin verrattuna. Olin tyytyväinen Hiskosen työskentelyyn. Ekalla mm:lla se koitti kovasti ottaa rullaa kaulastaan, rehveli.
Kaikkien koirien suoritus videoitiin (kiitos Katri ja knit!!!). Hiskin video löytyy täältä: http://www.youtube.com/watch?v=EucYjHgCm9M. Toisella piilolla siis huijattiin koiraa niin, että mm meni piiloon, koira vietiin pois ja mm vaihtoikin toiseen piiloon.

Sunnuntai 6.12.
Haku
Uusi paikka. Kaksi maalimiestä, kolme tyhjää. Kiintorullalla.
Eka tyhjä vasempaan kulmaan, sitten löytö oikealta, 2xtyhjä ja löytö vasemmalta.
Eka/tyhjä pisto muuten hyvä, mutta paluumatkalla piti ruikata pissat edellisen koiran pissojen päälle.
Toinen/löytö ihan ookoo suora pisto.
Kolmas pisto/tyhjä: lähetin vähän liian läheltä edellistä lähetyspaikkaa ja His lähti tarkistamaaan (siis taaksepäin) uudestaan kulmassa ollutta, moneen kertaan hajustettua piiloa. Lähetin toistamiseen vähän kauempaa, nyt kaarsi liikaa eteenpäin. Huusin takaisin. Muistaakseni kolmas kerta oli kelvollinen.
Neljäs/tyhjä: oli ihan hyvä,riittävän syvä. Matkalla tarkisti myös hajustetun ja kiinni olevan umpparin.
Viides/löytö, sujui hyvin. His oli nyt yrittänyt nyt hakea ensin kovasti maasta mm:n käden vierestä irtorullaa. On näissä rullatreeneissä pienen bc:n aivoille nyt monta liikkuvaa osaa...
Seuraavaan etsintätreeniin muistettavaa: pitää treenata tyhjiltä poistuloa erityisesti. Nyt olen yrittänyt ottaa Hiskin vastaan selin, nami vasemmassa kädessä. Ei oikein suju: tulee viereen vähän turhan vastahakoisesti eikä malta ottaa herkkua, vaan haluaisi päästä jatkamaan. Mutta eiköhän tämä treenaamalla saada kuntoon :)

Ei kommentteja: