HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 3. joulukuuta 2009

Leikkiä lootissa, jälkiä +muuta

Keskiviikko 2.12.
Laatikkoleikki
Laatikkorykelmä metsässä aivan lähellä keskilinjaa. Hiskille irtorullat, neljä toistoa, maalimies aina eri lootassa. Huvittavaa sekoilua: His mm unohti parissa sekunnissa, mihin lootaan mm oli mennyt ja yhdellä näytöllä lähti viemään kauas metsään, pitkälle laatikoiden ohi. Tarkkuus ei ole Hiskin vahvimpia puolia missään lajissa...Mutta aina se lopuksi osasi oikealle laatikolle.
Meitä oli viisi koirakkoa mukana ja nähtiin kyllä viisi aivan erilaista suoritusta, joita oli tosi hauskaa seurata. Nää olisi pitänyt ehdottomasti videoida!
Heta teki vain lenkin metsässä ja kotiin päästyä se oli takapäästään aivan jäykkä. Illalla se kirjaimellisesti putosi sohvalta eikä päässyt vähään aikaan ylös. Säikähdin jo aikalailla. Annoin sille Rimadylin iltaruuan mukana. Aamulla se on ollut parempi, mutta vähän "köpö" edelleen. Kai se on vietävä kuvauksiin, en vaan millään haluaisi, kun se raukka kammoaa eläinlääkäriä niin hirveesti, pelkään, että se saa sydänkohtauksen silkasta stressistä:(

Torstai 3.12.
Jälkiä
Mulla on nyt pakkomielle tästä jäljestyksestä...Iskin silmäni Vihiojan suureeen frisbeepuistoon, josta frisbeeharrastajat ovat poistuneet talviteloille.
Tallasin kolme kpl jälkiä ihan lyhyelle nurtsille - osittain se oli ihan paljasta, jäistä maata. Kaikki lyhyitä ja tuoreita. Ei nameja. Tyyni keli.
1.
muutama siksakkaus, yksi polun ylitys (josta meni ihmisiä heti mun jälkeeni). Lopussa keppi.
His nosti hyvin jäljen ja porhalteli sitten vähän sinnepäin jäljellä. His viiletti suurimman osan jossain 1-3 metrin etäisyydellä jäljestä, mutkat ajettiin surutta suoriksi. Tien ylitys meni hyvin, kepin yli ajoi aluksi, koska oli liian kaukana jäljestä. Pysähdyin ja löysi. Otin kepin heti pois ja palkkasin namilla.
Jäljestä arvosana 6-.
2.
Tätä jälkeä His ei saanut nostettua ollenkaan. Kengänjäljet näkyivät selvästi, mutta Hiski vaan häröili sinne sun tänne. Päätin, etten tee yhtään mitään. Lopulta His lopetti etsimisenkin kokonaan ja alkoi taas tuijotella jonnekin kaukaisuuteen. Alkoi sattua selkään se paikoillaan seisominen, joten jätettiin touhu sikseen.
Jäljestä 0 pistettä.
3. Siksak-jälki (varmaan kuusi kulmaa peräkkäin), jonka lopussa keppi. Tässä taas jälki nousi ihan hyvin (en tajua tätä yhtään) ja Hiski ajoikin kohtuullisesti, joskin aivan liian kovalla vauhdilla. Keppi löytyi ja sillä leikittin vähän.
Tämä jälki 7+
Onneksi ja toivottavasti kohta tulee lunta...

Toko
Otin Hiskille vielä kaukoja. Tuttu juttu: taas kun oltiin uudessa paikassa, ei "istu"-käsky merkinnyt yhtään mitään. Siirryin lopulta ihan eteen ja siinä nousi istumaan. Huoh.
Seuraamista imuttamalla. Onhan se paikka hyvä, kun nakki on koko ajan nenän edessä... Mutta peruuttaminen sujui sivulta. Jee!
Ruutu. Läheltä se osasi mennä jo hienosti ja jäi seisomaan. Kun pidensin matkaa, jäi seisomaan siihen ruudun ulkopuolelle jo. Mutta kyllä tää tästä.
Tunnari. Neljästä kerrasta kolmella toi oman, yhdellä väärän. Höh.

Ei kommentteja: