HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Esineitä, mahtavaa

Juma, että on hienoa päästä maastoon. Se on niin meidän juttu! Tokon treenaaminen kuuluu sarjaan, "ihan kivaa, mutta..."
Lauantaiaamuna kävimme koiruuksien kanssa tallaamassa alustavasti 15-20x50 suuruisen kaistaleen umpihankeen. Huhhuh, tulipa hiki.
Sitten Hiipparin oma pallo jemmaan takarajalle ja eikun hakemaan. Aika kuutamolla oli poika: en tiedä, mitä se luuli olevansa tekemässä. Kyllähän se pallo sieltä löytyi kaikenlaisen kaahottamisen ja silmittömän sinnetänne loikkimisen jälkeen.
Heta haki näppärästi ja suoraan yhden esineen.
Sunnuntaiaamuna sitten oli ihan oikeat esinetreenit hoffiporukan kanssa. Heta tallasi ja etsi taas yhden esineen. His haki kolme esinettä, peräkkäiset. Hyvin etsi hän, kerran piti tosin pissata, kun ensin oli Heri pissannut ja sitten Aku - grrr.
Saatiin myös hyvän urostelutreeni, kun Miko ja Aku kävelivät (järjestettiin näin) meitä vastaan kapealla polulla, kun olimme menossa ruutuun. His sai raivarin, jonka  puretin ennen ruutua patukkaan. Ei keskittymisvaikeuksia. Näitä pitäisi saada lisää.
Kylläpä oli mukavaaa!
Treenien jälkeen tehtiin vielä pitkä lenkki, jonka yhteydessä otin Hiskille kevään ensimmäisen pudotetun esineen. Nyt täytyy muistaa joka ikinen kerta vaatia ennen lähetystä kunnon perusasento. Muuten sujui tietty hienosti: Heta yritti lähteä myös hakemaan, mutta jäi kalkkiviivoille. Heittelin sille sitten nameja korvaukseksi.

Ei kommentteja: