HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
lauantai 18. toukokuuta 2013

Kirjauksia

Nyt menee ihan kirjaamiseksi.
Kevään toinen jälki, pituutta 600-700 metriä, neljä keppiä, janan pituus 50 metriä. Tien ylityksiä, teräviä kulmia. Jäljen nostamisessa vähän vaikeuksia, kävelytien vieressä varmaan paljon vääriä jälkiä. Nosto oikeaan suuntaan, eli vasemmalle. Ei huomauttamista.
Haut. 1. Saijan kanssa kaksin. Tyhjiä alle kymmenkunta, sitten löytö vasemmalta. Aika hyvin upposi vastatuuleenkin.
3. Lilin kanssa  rullatreeni kolme kertaa, mukana mm:n hetsaus, kun His lönkötteli,
 kumman hiljaa varsinaisessa treenissä. Rullan pitoa myös.
2. Tyhjä oikea kulma, mm, sen jälkeen toistakymmentä tyhjää ja löytö vas. Pistot melko hyviä, tuli poiskin itsenäisesti, vain yhden piston jouduin uusimaan. Miksi se ei toiminut kisoissa näin, kysyn vaan?
Esineruudut. Molemmissa tallattiin vain  rajat. Ekassa His haki muistaakseni viisi esinettä, tokassa (pelkkää suopursua) neljä. Ei ihmeempiä, esineet löytyivät.
Tottis. 1. Kisamainen Ikaalisissa. Melko hyvän tuntuista. Olihan siellä sitä pikkuvirhettä. En saanut seuraamisessa samaa fiilistä kuin kisoissa. Ei Hiskiä enää nää kisamaiset hämää.
2. Levekin kentällä kaikki liikkeet, ilmoittautuminen koko ajan haukkuvan porokoiran kanssa, oli tosi skarppi.. Telineet ihan vierekkäin, oli hypätä A-estelltä tullessa metrisen yli. Aijai, tätä treeniä lisää.

Ei kommentteja: