HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 27. kesäkuuta 2013

Huhhuhhellettä

Hakua jälleen.
Savontiellä Hiskille 250 metrin rata, neljä maalihenkeä. Emmä nyt oikein muista muuta kuin että meni aika hyvin: viimeisen mm:n päästin nostamaan kylläkin aika kaukaa ja lisäksi paahtoi melkein koko matkan keskilinjaa pitkin (ehkä 75 metriä), kun sai hajun.Ai niin ja yksi oli ihan lähellä keskilinjaa ja nosti hienosti pistolta palatessaan. Tyhjät kulmat. Jaksoi hyvin, vaikka oli kuuma, leikkikin jopa kiihkeästi.
Tyhjiä melkoinen pläjäys, muistaakseni oioin vain yhden.
Toinen haku 30 asteen helteessä, saunamaiset olosuhteet ja pirusti paarmoja, hirvitti jo mennessä. Uusi paikka. Maalimiehet kulmissa, oikea kallion takana häkkipiilossa, ei ongelmia. Vasen mm ojassa, kuusen alla ja hyvin peitettynä muutenkin. Teki kulmaan aika hyvän piston, mutta ei saanut hajua. Aijai. Uusi lähetys.
Sitten oli tyhjiä jotain viitisen kappaletta, joista viimeisellä poika alkoi selvästi uuvahtaa ja haistoi myös jonkin riistaeläimen, söi ruohoa ja kusaisikin siinä, mistä tuli kyllä palautetta. Sain kuitenkin  tekemään vielä yhden hyvän piston ja sai palkaksi nostaa toiselta puolelta mm:n.
Hirveän kuumissaan His kyllä oli eikä pystynyt edes kunnolla syömään. Melkein jo  eläinrääkkäystä  :(
Tottikset edelleen kotipihaosastoa ja sielläkin vain lähtöjä, lähtöjä, peruasentoja, perusasentoja. Kai kerran olen ottanut noudon ja kerran hypyn. Beaglestä on saatu kyllä aika mahtavat häiriöt. Kerran käytiin Viinikanpuistossa vähän yrittelemässä tottista ja His oli ihmeen vaisu, joten lopetettiin aika lyhyeen.
Ja yksi esineruutu, helteessä sekin. Kaistalehakuna, ensin kolme oikealla, kaksi vaikeaa ja yksi sikavaikea.
Sitten keskelle keskelle ja vasemmalle kaistalle eteen ja taakse. Normaalit esineet, normaalit paikat.
Kaikki vaikeuksitta. Ei kommentteja: