HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 12. syyskuuta 2013

Haastetta taas piisaa

On me jotain  tehty. Muun muassa pari esinetreeniä, joissa Hiski on ollut huono. Kisaaminen on vähän verottanut tota kaistelehakua ilmeisesti. Ja sitten on ollut yksi varsinainen hakutreeni, jossa Hiski oli tosihuono.
Toisin sanoen tyhjä pisto vasemmalle kinthaalle ei onnistunut, ei sitten niin millään. His kampesi koko ajan taaksepäin ja kun otin uudestaan, alkoi tehdä semmosta nysäpistoa ja kun sekään ei kelvannut, rupesi syömään ruohoa eikä tullut enää käskystä ollenkaan lähetettäväksi. Siinä vähän alkoi savu nousta korvista. Vein nulikan sitten henkilökohtaisesti sinne takarajalle, käveltiin keskilinjan suuntaisesti yhdessä eteenpäin, jätin pojan sinne istumaan ja lähetin toiselle puolelle maalimiehelle. Voi hyvää päivää.  Haku on välillä ihan kauheeta. Että muka pelkkää ylläpitotreeniä jo tässä vaiheessa. Katin kontit.

Ja järkättiinhän me porukalla Levekin historian eka hakukoe, joka onnistui kaikin puolin oikein hyvin. Aikaa vaan meni etukäteisjärjestelyissä aika rutosti, kun tein radan täysin uuteen maastoon , hmmm, kahteen tai oikeastaan kolmeenkin kertaan.

1 kommentti:

Heini kirjoitti...

Hei Kaarina,
laitoin sinulle fb:ssä viestiä, on varmaan muut-viestit kansiossa. :)

t. Heini J.