HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Hakuja, jälkiä ja esineitä. T-juttujakin


Tottista ja temppuratoja jokusen kerran. Kerran on käyty jopa Tamskin tallilla Lilin kanssa. Kiitos! Touhu liippasi vähän tokoa, mutta sisälsi myös mm putken... Edelleenkään ei iske toko-kipinää eikä tulisi mieleenkään ottaa mitään vakituista hallivuoroa. Jotain satunnaisotantaa voisi harrastaa. Joskus vois kokeilla mennä ihan kylmiltään kokeeseen.
Tottiksessa on treenattu eteenmenoja ruualle ynnä häirintää seuruussa ynnä telineitten ohituksia. Pallot-maassa-ei saa vilkuilla-seuruuta laumapalkan kera.
Muutama tasamaanouto uudella systeemillä. Hyvä vauhti nyt.  
Perusasentoja.
----------------------------------------------
Yhteenvetoa hausta.Viitisen treenikertaa kai.

Hyvää:
- motivaatio. Ylimaallinen
- pistot. Menee syvälle ja kaartaa eteenpäin. Tulee hyvin pois ja jopa vierelle lähetettäväksi
- ilmaisut. Bueno. Näissä ei ole ollut mitään huomauttamista.
Huonoa
-pistot: kaartaa liikaa eteenpäin vielä vihellyksen jälkeen, vaikka tulee kyllä
-saattaa mennä keskilinjan yli, ellen ehdi huutaa pois
- kulmat. Jostain syystä ei tahdo mennä riittävän suoraan ensimmäisellä käskyllä, jos ei kulmissa ole ketään. Tämä otetaan ehdottomasti tehotarkkailuun=maalimiehet yliylisyvälle kulmiin.
- ohjaaja :( Tarttis edelleen olla skarpimpi, nopeampi ja ylimalkaan nähdä koira paremmin. Myös seuraava lähetyspaikka pitäisi osata katsoa paremmin. Pitää varmaan ruveta kuivaharjoittelemaan lenkeillä maastonlukua...
Maalimiehet ovat olleet pääsääntöisesti valmiina. Näin jatketaan, sillä tavalla saa parhaiten virheet esiin ja korjattua. Enää ei pelätä virheitä ja Hiski kestää korjaamiset kuin mies.
Paljon tyhjiä.  Myös lähipiiloja.
Ensimmäinen mm on ollut aina palkaton tai palkka on tullut minulta.
--------------------------------------------------------------------
Jälki
Lili yritti tehdä Hiskille tosi vaikeen jäljen, runsas kilsa: takaperin kulkemista, silmukoita yms yms. Kolme keppiä, yksi risukasaan piilotettuna. Ei pienintäkään ongelmaa. Metsäpohja on nyt Hiskille jo liian helppo, seuraavaksi hiekkakuopalle ja/tai asfaltille. Pelastusjälki, ipor? Jotain tavoitteita olisi jäljellä kiva olla, kun se sujuu niin hyvin.
---------------------------------------------------------------------
Esineruudut
Vain kaistaleita, koska treenikamuilla on menossa esineitten tehotreenit kaistelesysteemillä, tekee ihan hyvää Hiskillekin. Yleensä kolme pientä esinettä.  Hyvinhän noi.

 


Ei kommentteja: