HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
lauantai 26. maaliskuuta 2011

Iiihanaa hakua

Haku
Iidesjärven multakasoilla/kentällä. Mukana Marja-Leena, Saija, Liisa, Heikki ja mä.
Hiskille viisi pistoa/ukkoa, kaikilla suorapalkat, Hiskillä rulla kaulassa. Teemana hallinta ja suorat pistot. Kaikkia ukkoja ei täällä saa 50 metriin, lisäksi koirankusettajia tungeksi joka puolella. Ruokapalkat muilla, vain viimeisellä pallo. Aluetta ei tallattu, mutta se oli täynnä koirien ja ihmisten jälkiä.
Ekan ukon menon His näki, muut olivat valmiina. Yksi hämy tehtiin. Hiskille näytettiin, kun maalimies meni alueelle valtavan multakasan oikealta puolelta. Sitten mm siirtyikin siellä kasan takana piiloon takaisinpäin+eteenpäin kohti keskilinjaa. Me palasimme Hiskin kanssa vähän taaksepäin keskilinjalla ja sitten lähetin Hiskin piiloa kohti. His katsoi lähetyksessä suoraan eteen, mutta koukkasi hetikohta sinne, mistä oli nähnyt maalimiehen menevän. Ai että tää oli tyytyväinen, kun pääsi korjaamaan rysän päältä :) Toinen lähetys oikein hyvä. Muutenkin kaikki meni aivan piirustusten mukaan: halllintakin sujui vähintään arvosanalla hyvä sekä piiloilta että keskilinjalla.
Olipahan kivaa hakuilla pitkästä aikaa!

Tottis
Koskapa suoriuduttiin hommasta ripeästi (1,5 tuntia) ja oli kiva ilma, jäätiin vielä vähän puuhastelemaan. Otin Hiskille henkilöryhmän, palkkaamista sekä juuri ennen ryhmää, ryhmässä ja ryhmän jälkeen. His oli oikein hyvä ja seuraaminen napakkaa - muidenkin mielestä.
Ihan extempore - kun tuli asia puheeksi - tempaisin Hiskille myös eteenmenon, ilman mitään palkkoja. Oli ihan vautsivauvautsi! Valmisteleva osuuskin ihan hieno.
Luoksetuloja pariin kertaan kokonaisena liikkeenä.
Ammumiset. Neljä ampua. Koirat p-makuussa. His oli aivan cool.

Ei kommentteja: