HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 8. tammikuuta 2012

EVL 1 291 pistettä ja....

...KP ynnä luokkavoitto, mutta pisteet tulivat siis Kurtilta. Eli kuten Katri sanoi lauantaina: menkää nyt jo oikealle tuomarille. Joo mennään - jonain päivänä! Mutta vielä nyt maistuvat säälipisteetkin :)

Aloitimme siis Hiipparin kanssa koekauden tokokisoilla Porissa, jonne pääsimme yllättävän helposti. Lili lähti kärkkymään voi-paikkaa, jota ei ikävä kyllä herunut. Mutta muuten oli tosi kiva reissu joka suhteessa! Velipoika Huikin oli saanut paikan ihan viime hetkellä.
His ei ollut ihan parhaassa mahdollisessa vireessä: tuomarikin totesi, että koira oli levoton. Vieras halli ja vieraat koirat näköjään teettävät tätä. His ei esim. halunnut leikkiä ollenkaan suoritusten jälkeen. Tähän nähden se suoriutui hienosti.
P-istuminen ja p-makuu: 10-10. Lilin mukaan oli porsas haistellut p-makuussa.
Seuraaminen: 9. No ei todellakaan ollut ysin arvoista, ei. Kiva ja aika haastava seuraamiskaavio, paljon kaikkea :)
Zeta (I-S-M): 9. Eikä tämäkään ysiä olisi ansainnut. Annoin seisomisessa hyvin pienen käsiavun. Ja unohdin sitten kuitenkin kertoa, mikä liike tulee.Teki kyllä liikkeet oikein, mutta seuruu oli huonohkoa (kävelin tahallisen hitaasti, mikä näytti kuulemma kamalalta) ja istumisessa haisteli maata törkeästi. Oli hilkulla, etten potkaissut
Luoksetulo: 9,5. Puoli pistettä meni ei-tarkkaavaisuudesta lähetysasennossa. Enkä muistanut antaa odota-käskyä, sekin saattoi vaikuttaa. Hyvät pysähdykset ja vauhti.
Ruutu: 8. Grrrr. Olisi ollut tosi hieno muuten, mutta oli ampaissut liikkeelle liikkurin käskystä! Just kun mä kehuin, ettei noteeraa niitä...tosin eipä juuri ole liikkurin kanssa tätä treenattukaan.

----------------------
Ohjattu: 9. Jäi törpön eteen ja olisin voinut lähettää siitä, mutten halunnut, vaan annoin uuden käskyn. Vasemman haku, joten oli vähän vino palautuskin.
Metalli/hyppy:10. Toi vaikean näköisesti pää vinossa, mutta vauhdikkaasti. Siinä ja siinä, ettei pudottanut. Tämä homma näköjään taantuu välittömästi, ellei sitä treenaa.
Tunari: 10. Täysin virheetön alusta loppuun.
Kaukot: 7,5. Eteni saman verran kuin Tuuloksessa, jossa tästä heltisi vain 5,5...
Lili moitti minua monesta pöllöilystä ihan aiheellisesti :))) Kun en jännittänyt yhtään (ei kerrassaan mitään pelissä), olo oli vähän turhankin rento. Sori, Lili, yritän parantaa tapani, ettei sun tartte hävetä.
Lili myös videoi homman, mutta sattuneista syistä en ole ihan varma, laitanko tänne ;)
Suuret kiitokset matkaseurasta ja tärkeistä huomioista!!!
Ja onnittelut Hannalle ja Huille, jotka tekivät kahdesta nollasta huolimatta ykköstuloksen! Ne muut liikkeet olivat siis tosi hienoja!
Viikon varrella tuli treenattua aika vähän. Maneesissa olin ihan yksin torstaina ja yritin tehdä kaikki liikkeet. To-aamuna pikatreeni Tamskin tallilla. Kaukoja on tehty kotinurkissa  eri etäisyyksiltä. 
Tunarin treenaamista olemme harrastaneet niin, että piilotan lumihankeen kaksi kapulaa ja laitan koirat hakemaan ne kilpaa. Kivaa ja rentouttavaa.
KK:n hallille pe-illaksi oli tarkka viimeistelysuunnitelma, joka meni persilleen, kun heti alkuun sinne tuupattiin pakettiauto ja peräkärry ja purettiin erilaista estelastia. Estettä - eikä juuri mitään muutakaan vermeitä - ei ollut. Loppujen lopuksi tehtiin pelkkiä kaukoja - ihan syvältä- ja p-istuminen ja p-makuu.

10 kommenttia:

Laura kirjoitti...

ONNEA, yhtä siis uupuu, mieletöntä :)). Tosi hieno suoritushan tuo on ollut joka tapauksessa - vaikka kuinka olisikin ollut löysä linja :)

Hyvä te!

Heidi kirjoitti...

Suuresti onnea, olette ihan käsittämättömän hyviä
terkuin Heidi

Blondi ja Tosiblondi kirjoitti...

Hyvä te :) Kiitos kun päästiin mukaan, reissu sujui yllättävänkin nopsaan.

t. Lili & likat

Piia Karinen kirjoitti...

Onneksi olkoon! Hieno suoritus! Ja kyllä se vain niin on, että ei se Kurttikaan niitä pisteitä ihan ilmatteeksi anna! Joten älä turhaan vähättele... :)

PiaP kirjoitti...

Paljon onnea! Ja kyllähän niitä ykkösiä tuossa kohden kannattaa hakea "noiltakin" tuomareilta, niin sitä itse kukin on tehnyt :-)..

Me kirjoitti...

Onnea ykkösestä!!!

Hanna kirjoitti...

Huikeasti onnea vielä tätäkin kautta :) Taitavat veljekset meillä vai mitä :D

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea! Hienoa Hiippari ja Kaarina! :)
-Saija

Susan Miiro kirjoitti...

Voi maailma, yhtä enää uupuu =) Onnea siis hirmuisesti!

Hiippari kirjoitti...

Kiitoksia taas kovasti kaikista ihanista (liioittelevistakin) onnitteluista! Taitavat on veljekset, mutta nyt murehdin vaihteeksi sitä, ettei Hiski tykkää kisaamisesta...