HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
lauantai 24. tammikuuta 2015

Lisäsyyniä

His menee nyt sitten Espoon eläinsairaalaan 19.2. Klo 8.15 ensin ortopedi Jan Räihälle ja sitten Anne Muhlen syynättäväksi. Muitakin eläinlääkäreitä kuulemma konsultoidaan tarvittaessa ja valmius on myös magneettikuvauksiin. Muhle lupasi tarvittaessa jäädä vaikka ylitöihin. Tulee pitkä ja sikakallis päivä, mutta siitä viis. Jo puhelimessa vaikutti siltä, että haluavat todella selvittää, mistä on kyse
Muhle antoi ohjeet kortisonin alasajamiseen neljässä viikossa. Nyt mennään jo 10 mg:lla/päivä, ensi viikolla pudotetaan 5 milligrammaan.
Hiskin ruoka on edelleen täysin viljatonta ja toistaiseksi kypsennettyä. Kalaa, kalkkunaa, kalaa, vähän sisäelimiä, kuivattua mahaa ja poroa, kananmunia, öljyä, voita, Nutrolin Niveltä, maitohappobakteereita, vitamiineja, Inupektiä. Olen alkanut myös lisätä ruokaan varovaisesti vähän inkivääriä ja kurkumaa.
Antibioottikuuri loppuu huomenna.
Hiski voi erinomaisesti ja menisi pää kolmantena jalkana. En jarruttele kauheasti, mutta ei tehdä mitään kovin rankkaakaan.

3 kommenttia:

Nina ja Q kirjoitti...

Aivan, toivotaan ettei olisi reuma.
Ihmisistä kun myös kiirjoitit,niin kerronpa äidistäni.
Viime kesänä äiti mystisesti ssirastui. Oli keuhko-oireita,tulehdusarvot ja embolia-arvo korkealla. Mutta reumatekijä oli aivan sky high. Reumaa ei kuitenkaan ollut, vaan joku tulehdus tai toi tila nosti lukua. Edelleen ei tiedetä mikä äidillä lopuksi oli, sairaalassa oli 4 viikkoa ja eri antibiootteja tiputuksena kokeiltiin. Monta viikkoa äiti ei meinannut päästä edes ylös sängystä kun joka paikkaa särki ,mutta kun oikea ab vihdoin löytyi, oireet hävisivät.
Reumatekijä oli koholla vielä joitain kuukausiakin tapauksen jälkeen, nyt jo normaalit.
Tsemit siis !

Hiippari kirjoitti...

Nina, kiitos tsempityksestä ja kiitos, että kerroit tuon! Olen kuullut nyt noita sairaskertomuksia (siis ihmisten) useampiakin. Eli turhan heppoisin perustein "varma" reuma diagnosoitiin ja kortisonit määärättiin, uskon.

Taina A kirjoitti...

Tsemppiä Kaarina Hiskin tutkimisessa. Noinkin lopullisen diagnoosin kanssa olisin itsekin valmis syytämään rahaa, että varmasti syy on oikea. Ystävälleni kävi niin, että eläinlääkäri tulkitsi koiran rannekuvia väärin ja täysin terve ranne oltiin jäykistämässä. Ystäväni halusi ennen jäykistämispäätöstä toisenkin lääkärin arvion ja molemmatkin ranteet olivat terveet - vika ep-raviin johtui kyynärästä, joka hoitui laserilla.

Toivon niin, että His tulee kuntoon!