HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




torstai 4. helmikuuta 2010

Haku

Haku
Torstai 4.2.
Sääksjärvi, uusi paikka. Hankea piisasi - jo tallaaminen muutenkin hankalahkossa maastossa oli melko hikinen urakka.
Hiskille neljä pistoa: löytö, tyhjä, löytö ja löytö. Nyt oli taas mukana irtorullat, kaksi kuukautta ja enemmän kuin tusina treeniä onkin otettu suorapalkkoina. Maalimiehet kiersivät viimeisen päälle kunnolla piiloihin, koirilla ei ollut mitään mahdollisuutta edetä mitään väyliä pitkin.
Eka mm ei ihan vasemmassa etukulmassa, vaan vähän siitä oikealle eteenpäin hyvässä "iglussa". Oikein hieno pisto ja löytö. Tyhjän reitillä oli uusi hämypiilo: muovinen lasten lelujuttu, jonka His kävi tutkimassa ja sitten tuli ajatuskatkos: se palasi. Lähetin uudestaan ja oikein hyvä syvä ja eteneväkin tyhjä. Sitten löytö vasemmalta noin 30 metristä ja seuraava heti oikealta, syvältä. Ei mitään valittamista näissä.
Vähän vallaton His oli tänään: metrisessä hangessa tarpoessa on tosin hiukan vaikee pitää koira vierellään :)
Rullat tuotiin hyvin, piti tosin huomauttaa jalkoihin tiputtamisesta, mutta eiköhän tuo taas rutiinin myötä korjaannu. Koiria ei haitannut yhtään hangessa juokseminen: Uskokin paineli (rotikka) menemään kuin viitapiru. Lumessa on hyvätkin puolensa: piiloja/lumilinnoja saa rakenneltua näppärästi lasten lapiolla.

Ei kommentteja: