HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




perjantai 26. helmikuuta 2010

Vaihteeksi hakutreenit

Perjantai 26.2.  
Haku
PPK:n treenit. Mukana kolme piiloa, yksi hämynä. Tallaamaton maasto, maalimiehet kiersivät piiloihin, ei siirtymiä takaa piilolta piilolle. Hiskille vain kolme pistoa näin tauon jälkeen: löytö, tyhjä (vastatuuleen), löytö. Maalimiehet viidessäkympissä, lähetykset umpihankeen, irtorullat.
Kaikki lähetykset täysin umpihankeen. Löydöt ja rullanpalautukset hienot. Tyhjällä kävi tarkistamassa hämyn (noin 30 metrissä) ja koukkasi siitä oikealle. Huusin takaisin ja uusi lähetys suoraan ja syvälle.
Kaikkien koirien (4kpl) treeni sujui erinomaisesti, hyvä me. Melko (treeni)hullua sakkia kylläkin: puut karisteli vähän väliä niskaan lumipläjäyksiä  ja hiki virtasi kahlatessa hangessa, joka ylsi paikoitellen kainaloihin asti.  Mutta kivaa oli taas!
Tottista on otettu joka päivä muutama minuutti ulkona jossain: seuraamista (erityisesti paikkaa), kaukoja, luoksetuloja, stoppeja. Ei käsittääkseni paskemmin, Hiski on ollut hyvässä vireessä, mutta eipä ole ollut pahoja häiriöitäkään. Olen yrittänyt treenata erityisesti patoamista, oman kropan jännittämistä vireen nostamiseksi ja paria muutakin vireen nostojuttua. Ja vireen laskemista ruualla... Ja paljon leikkiä kahdella lelulla.

Ei kommentteja: