HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




maanantai 1. helmikuuta 2010

Esineitä, korjaussarjaa

Maanantai 1.2.
Esineruutu
Oli asiaa Kangasalle päin ja päätin samalla käydä Kyötikkälän maisemissa lenkillä ynnä muuta. Se ynnä muuta-osasto jäi hiukann vähäisemmäksi kuin kuvittelin, sillä Kruununvoudintiellä oli käynnissä hillitön tukinajo - grrrrr- eikä sinne ollut mitään asiaa autolla. Ja kun yritin parkkeerata tien varteen siihen omakotitalojen lähelle, sain heti yhden asukkaan kimppuuni, ja auto piti sitten viedä viralliselle parkkipaikalle. Sulloin sitten esineet sun muut vermeet+palkkat taskuihin ja talsittiin autolta sinne maastoon.
Joka tapauksessa tallasin n. 30x50m ruudun umpihankeen taas. Kolme esinettä: oikealle kaksi kpl, ei eteen ja vasemmalle ihan eteen yksi.
Kelpo esitys Hiskiltä jälleen, muistaakseni jouduin lähettämään kaksi kertaa oikeaan kulmaan, kun ei edennyt ekan löydön jälkeen edennyt tarpeeksi pitkälle heti, mutta muuten ei valittamista.
Hetakin haki yhden esineen.

Tottis
Kyötikkälän kenttää oli aurattu - mutta ei kylläkään viimeisten lumisateiden jälkeen. Eipä se tosin tahtia haitannut, kun treenattiin Hiskin kanssa ensin paikallemakuuseen menemistä.. Oikein monta toistoa ja palkka (lelu ja leikkiä) aina vähän eri kohdasta.
Sitten kapulan nostoja läheltä ja kauempaa + kapulan palautuksia saaliilta - halusin katsoa, onko se vino palautus nyt tullut tavaksi ja vaikuttaako siihen joku tietty asia. Eihän se nyt palauttanut vinoon kertaakaan, mutta jäi vähän kauas, mikä varmaan johtui mun toppatakistani+kaikenmaailman roikkuvista vyörensseleistä mahan päällä.
Leikittiin vielä oikein urakalla kapulan ja lelun vaihtoja ja kapulan kanssa kilpaa juoksemista.
Liikkeestä seisomisen otin vielä useampaan kertaan nopean lelupalkan kera, kun lauantaina sain Hiskin vähän paineistettua tuon kanssa.

Ei kommentteja: