HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 24. maaliskuuta 2011

Maanantai-tiistai-keskiviikko

Oikea paikka?
Hiskin tokotreenikassi. Bilteman markkinointiosasto huom.: annan tilinumeroni mieluusti.
 MAANANTAI
Lenkin yhteydessä maanantaiaamuna pudotettu esine, eli minun hanskani kummallekin.
Oli melko haastavaa seurauttaa ensin Hiskiä niin, ettei Heta päässyt hakemaan sitä hanskaa ja sitten toisinpäin. Mutta olivatpahan polleina, kun kummallakin oli autolle viemisinä oma (kuolattu ja märkä) hanska. Ne olikin sitten kiva vetää käteensä.
Matkan varrella oli sopivasti Pirkkahallin parkkis, joten koukkaistiin sinne. 
Toko/tottis:
Molemmat p-makuuseen ja ammuskelemaan, mitä on tehty muuallakin, en vaan muista kirjata.
Sitten Hiskille seuraamista, koitin itse olla mahdollisimman tylsä ja totinen: 4-5 askelta, käännös vasempaan ja pysähdys. Näitä rutosti, kaikki ilman palkkaa aika vähillä kehuilllakin. Sitten virtuaalisen henkilöryhmän kahdeksikkoa pariin kertaan.
Ruutu. Ihan läheltä, kolmesta suunnasta paikanhakua. Ensin sujui ihan hyvin, mutta vähitellen His alkoi hutiloida ja meni, mihin sattui.
Tunnari. Laitoin kaksi namia rivin vasempaan laitaan, oma oli toinen vasemmalta. His malttoi syödä vain toisen namin. Haisteli järjestyksessä rivin, mutta ei ottanut heti omaa, vaan haisteli  vielä uudestaan oikealta vasemmalle. Ei koskenut muihin ja otti oman hyvin. Kikkailin vielä luovutuksessa niin, että härkin kapulaa.
Lopuksi vielä megapitkä ja -tylsä seuraaminen. Sitten palloleikki.

TIISTAI
Toko/tottis
Jokipohjantien parkkis. Suoraan autosta tunaroimaan. Nami vasemmalla, oma kolmas vasemmalta. Ei noteerannut namia ollenkaan, aloitti oikealta ja nosti oman, kun tuli kohdalle. Hyvä. Sitten paikanhakua ruudussa ja iskunouto kaksikiloisella ynnä heitto ja luovutus eteen. Muuten hyvä, mutta vajaa sivulletulo, jonka kyllä korjasi itse.
Seuraamista ilman palkaa pitkät pätkät, mm auton ympärillä, nopeudenvaihtoja. Tuntui hyvältä, mutta jos joku olisi ollut katsomassa, niin olishan siitä löytynyt vaikka mitä vikaa...

KESKIVIIKKO
Aamulla piilotin Hiskille viisi melkoisen vaikeaa pikkuesinettä ympäri kämppää. Heta joutui odottamaan kylppärissä, kun yhteishaku menee Hiskiltä vähän överiksi. Luovutuksissa hidastelin käskyn antamista: kertaakaan ei yrittänyt räkiä ennen aikojaan edes niitä inhottavimpia esineitä. Hyvähyvä!
Heta sai hakea vain yhden, kun alkoi olla kiire, mutta ei sitä haitannut, kun siitäkin sai syötävää.
Loppuiltapäivästä käväistiin Tuulan ja Rillan kanssa Pirkkahallin parkkiksella.Siellä oli joku koiraporukka treenaamassa ja hyvin häiriöitä.
Nyt vain PK-tottista:
Hiskille luoksetulo PK-tapaan eteen ja sivulle. Hiukan vinoon eteen ja hiukan vajaa sivulletulo, pöh. Läheltä nämä menevät aina niin hienosti. Vauhtia oli kyllä hyvin.
Seuraamista. Häirintänä: Tuula potki isoa jalkapalloa edessä.Kontaktista aluksi palkat. Ensin taas teki Hiskille tiukkaa, mutta petrasi koko ajan.
Välillä Rillan vuoro ja sitten taas häirintäseuruuta. Nyt vähän etenemistäkin. Sitten seuraamista+käännöksiä ja nopeudenvaihtoja. Tuulankin mielestä Hiskin takapää on "kummallinen".  Hohhoijaa - voiskohan sen jossain vaihtaa? Kokeilin myös ihan yksinkertaisesti potkia (tai siis pikemminkin töniä) jalalla Hiski vähän taaemmas. Eipä se tuosta ollut moksiskaan, paikka kyllä paranikin. Juoksusta pysähtymisiä muutama - vaikeita sekä Hiskille että minulle. Myös muutama askel>käännös>muutama askel>pysähdys.
Lopuksi vauhtinouto kaksikiloisella. Heitin kapulan ja Tuula heitti vielä kauemmas.
Maltettiin pitää treeni lyhyenä tällä kertaa, ei hassumpaa. Räntäsade tosin vähän edisti asiaa.

3 kommenttia:

Katri/Mervi kirjoitti...

Ihme kilpavarustelua noiden treenikassien kanssa. Tiistaina mulle esiteltiin Ikean kassia ja Sokoksen glitter-bling-bling-treenikassia.

Ja kyllä ei ole mikään ihme jos Heta taas niin mielensä pahoitti, kun Hiskillä on kaksi palloa ja sillä nolla.

Anonyymi kirjoitti...

Joko Pirkkahallin parkki on sulana?
-Saija

Hiippari kirjoitti...

Kyllä mulle kieltämättä kova kiire kuvaamiseen tuli, kun Merkalla oli niin hieno kassi.
Otin sen kuvan pois, jossa Hiskillä oli kaksi palloa ja korvasin sen kesäkuvalla, jossa kellään ei ole mitään. Hetalla oli tosin nokan alla lihapullia, joita se porsas napsi koko ajan, vaikka oli kielletty.
Saija: oli se eilen puoliksi sulana, mutta tilanne on varmaan taas huonontunut, koska tästä näyttää tulevan ikiroudan maa :(