HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




torstai 26. huhtikuuta 2012

Ahkerointia

Toko(t)
Su-aamusta Saijan kanssa Levekin kentällä. Pitkän pitkästä aikaa ihan kaikki liikkeet ja jopa liikkuroituina,.
Ensimmäisessä osassa - istumisen ja makuun jälkeen - otettiin luoksetulo, hyppy, tunari ja kaukot.
Luoksetulossa annoin stop-käskyn liian myöhään, muuten hyvä. Hyppy ok, tunarissa varmisteli moneen kertaan. Hyväkin toisaalta, mutta pitänee ottaa muutama motivaatio-/humputtelutunari jossain välissä. Kaukoissa tuli 20-30 senttiä eteenpäin.
Toisessa osassa seuraamista, ruutu, zeta ja ohjattu. Seuraaminen ei ollut hullumpaa, joissain kohdin pää nyykähti, paikkansa piti hyvin. Ruutu ok, banaanilla tuli sivulle. Zeta oli ihmeen hyvä, napakkaa seuruuta ja hyvä kontakti.
Ohjatussa oikea, vino luovutus, muuten hyvä.
Korjaussarjassa otettiin uudestaan tunari, vähän seuraamista tarjoten sekä luoksetulo läpi.
----------------
Ti-aamuna Lilin kanssa liikkuroituna taas koko paketti Pirkkahallin parkkiksella. Ohjatussa vilkuili takaisin tullessa merkkiä, ruutuun meni tavallista hitaammin, seuraaminen ei (kai) nytkään ollut hassumpaa, muutama nyykähdys (täyskäännökset), tunari ok, zeta ok. Kaikessa on tietty jotain viilaamista, mutta kun mä en valitettavasti ole viilaajatyyppiä. Lopuksi merkin kiertoa ja luoksetulo läpi.
----------------
Ja Lilin kanssa liikkurointitreenit jatkuivat to-aamuna Kyötikkälässä.  Palkkaamattomuutta, siirtymiä palkaten. Nyt oli kyllä bordercollie niin beeceetä, niin beeceetä. Olihan siellä jotain hyvääkin, mutta kiteytettynä: Herille valmiiksi  ruudun lähistölle jätetty eteenmenopallo jähmetti Hiskin niin, että ruutu meni heti aluksi täysin persiilleen. Ei löydä ruutua, pysähtyy kesken matkan eikä pysty liikahtamaankaan, löytää ruudun, mutta menee yli, löytää ruudun ja menee sivusta sisään jne. Muutenkin päällä oli joku ihme kytsäysmoodi tai kautta linjan: tunarissa oli epävarama, kaukoissa valui normin eteen, zetassa istui seisomisen (oli ekana), ohjatussa tuli pahasti vinoon. Semmosta riemua tällä kertaa, mutta ei se mittään. Korjaussarjaa sitten lopuksi tietty.

Janat/kepit nrot 9-20
Oikealle, vasemmalle, lyhyttä ja pitkää janaa, myös sellaisia, että jälki lähtee vinoittain heti tieltä, tätä suunnan vahvistamista taidan jatkaa. Keppien paikkoja yms olen vaikeuttanut, kulmia, mutta lyhyet jäljet ja keppi aina 20-60 metrin päässä janasta. Kepistä joka kerta megapalkka.

Haku nro 4 (numerointi vuoden alusta)
Jatkoimme tammikuista takaperin ketjutusta: pelkkä näyttö hetsaten ja liinasta roikkuen. Maalimiehiä neljä, kaikilla kaksi lelua.

Tarkkuusruutu nro 5
 Pirkkahallin koirankakkaheinikossa Liliä odotellessa. Mikäs siinä: hylsy löytyi ja luovutettiin.

Ei kommentteja: