HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Vähiin on jääneet....

...viikon treenit nimittäin. Koko ajan liikaa kaikkea, ei maha mittään.
Kauden ensimmäinen tarkkuusruutu sentään tusattiin Sulkavuoressa sulaneelle läiskälle. Heta haki ensin painavan mutterin, joka olikin niin ällö, että sylki sen kolme kertaa pois, joten en ottanut sitä Hiskille. En halunnut heti mitään vääntöä.
His haki kolme erilaista esinettä eri paikoista, helpohkoja kaikki. Pallonheittelypalkat, ei ruokaa.
Sitten pudotettu esine aika jäisellä polulla. On kyllä hienoa, kun Hiskillä on prikuulleen sama meno- ja palautusvauhti. Olen nyt supertarkkana perusasentojen kanssa enkä enää roiskaise kertaakaan menemään seisoviltaan.
Lopuksi parkkiksella vähän perusasentoja. Hyvänä häiriönä palomiehet, joita valui sammutusharjoituksiin.
M-iltana käväistiin tokoilemassa Marjamäessä, jossa oli Levekin vapaavuoro. Kentän kanssa sählinkiä, meinasi mennä hermo. Lopulta treenattiin agitelineviidakossa Miikun kanssa. Siirtelyyn olisi mennyt liikaa aikaa. Ei siellä mitään ruutuja, ohjattuja tms voinut ottaa.
Seuraamista erinomaisessa vireessä (siis His), lyhyehköjä pätkiä. Hirmuinen draivi ja positiivinen asenne.
Miikku teki Hiskille tunarin, hyvä.
Peruutuksista kaukoja. Ja metallihyppy myös, ok.
Otettiin ihan  lyhyet istumiset ja makuut myös.
Edelleen on jatkettu lähinnä sisällä perusasentojumppaa omalla tyylillä tarjoten. Pihassa tehtiin yksi luoksetulosetti eri muunnelmina päivänä muutamana ja ne menivät yllättävän hienosti. Jäävät myös kertaalleen heti palkaten.
Esineruutu
Lauantaina levekkiläisten kanssa. Luka-poika ei tällä kertaa aiheuttanut juuri mitään reaktiota - His alkaa vissiin tottua...
Kapeahko ruutu: kolme esinettä peräkkäin vasemmalle. Takaa ja edestä nopeasti, keskimmäinen ei meinannut löytyä niin millään. Yritti jo moneen otteeseen ottaa kulmamerkkiä. Jouduin menemään ruutuun katsomaan, mikä oikein mättää. Ja kas: esine oli hautautunut lumeen niin, ettei siitä näkynyt kuin 10 sentin kolikon kokoinen pläntti. Hiski ei tuirhautunut pahemmin, vaikka joutui hakemaan tosi pitkään. Hyvä treeni tämäkin.
Vielä oma pallo oikeaan takanurkkaan ja se oli siinä.

Ei kommentteja: