HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Pientä treeniä

"Jälki"
So sunnuntaiaamuna pellolla Hiskille nysä, jossa vain yksi terävä kulma, lopussa kepppi, jolta aamuruoka. Jäljennosto ok, terävä oli taas niin vaikee, niin vaikee, mutta selvitti.

Haku
Virva, Tapio, Sami ja minä. Paarentien varrella. Ihan tyyni.
Hiskille viisi maalimiestä. Ensimmäinen "täysimittainen" etsintätreeni rullien kera. Neljä ensimmäistä maalimiestä 40-50 metrissä, vaikea maasto. Kolme umpparia. Kaikki maalimiehet suoraan edessä.
Ensimmäiselle maalimiehelle oli tullut nilkuttaen ja kiljuen: jalka kiintorullan alla. Ei tehty asiasta numeroa, mutta saattoi tuo vähän vaikuttaa. Toiselta mm:ltä tullessa tiputti rullan lähelle, nosti heti itse. Sama toistui neljännellä. Iloisesti kuitenkin aina lähti sekä etsimään että näytöille ja rullia oli hakenut innokkaasti (ohje edelleen, ettei saa olla liian helposti saatavilla). Kertaakaan ei tarvinnut lähettää uudelleen. Viimeinen mm oli sitten lähellä keskilinjaa. Varsin taitava hra Hiskonen oli taas!
Heta pääsi vain tallaamaan.

Muuta laiskanpulskeata puuhastelua pihassa: vähän kaukoja,luoksetulon stoppeja (pelkkä käsimerkki riittää nyt), sivusiirtymiä.
Esineitä: molemmat koirat on saaneet etsiä pihalta vähän sitä sun tätä. Lattioilta veitsiä, lusikoita ja haarukoita, ihan huvin vuoksi :)

Kun Hiskille laitetaan pelastusliivit (ainoat "vaatteet", joitten pukemista se oikein rakastaa), se syöksyy suoraan järveen...

Ei kommentteja: