HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 8. helmikuuta 2011

Kivat tokoilut

Tokot
Ma-iltana Lilin kanssa Jokipohjantien parkkiksella.
Ruutu
Ensin paikanhakua eri puolilta. Sitten koko liike Lilin käskyttämänä alusta loppuun, matka ei ollut ihan täyspitkä. Suoritus kelpasi ainakin mulle.
Seuraaminen
Lili käskytteli aika pitkät pätkät ja kommentoi, että "Hiskin liikkuminen näyttää kummalliselta, ihan kuin takapää ei pysyisi etupään tahdissa." (Ohjaajan takapäätä ei onneksi kommentoinut :)) Ja liian edessähän se on. Koitettiin sitten pitkää askelta, lyhyttä askelta ja lopuksi suht hitaasti kävelyä. Viimeksimainitussa takapää kuulemma näytti parhaalta. Tokossahan tää varmaan kelpaa, mutta ehkä PK-tottiksessa olisi liian verkkaista touhua... Lili lupaili videoida seuraamisen, kun tavataan seuraavan kerran.
Tunnari
Lili liikkuroi. His haisteli koko ringin rauhallisesti ja nappasi varmalla otteella oman, kun tuli kohdalle. Palautti nätisti. Napakymppi taas :)

Herin treenin jälkeen Hiski jatkoi vielä vähän.
Luoksetulo. Suksikepit hangessa merkkeinä:) Ensin suoraan eteen: paukahti päin ja ihan vinoonkin.
Sitten kisamaisesti. Tätä ei muistaakseni ole koskaan tehty Hiskille liikkuroituna (paitsi se avon koe vuosi sitten). Sössin itse ja His näytti ihmettelevän Liliä, joten uusittiin. Nyt ok, ei se tosin mitään lukkojarrutusta tehnyt ja lopussa vauhtikin hidastui, mutta viis niistä nyt. Ihanaa, että ollaan päästy edes tähän!
Lopuksi vielä  läpijuoksuna. Alku otettiin tässäkin liikkuroituna, Lilin hyvä pointti.
Kaukot. Läheltä niitä vaihtoja, jotka His osaa (I-M-I-S-M) ja sitten näytin Lilille meidän murheenkryynin, eli S-I:n sekä "tavallisesti", jossa His luonnollisesti pompsahti eteenpäin ja sitten saman peruutuksesta, jossa ei pompsahtanut. Niin yksinkertaista se on ;)
Oli mukava treeni, kiitos Lili! Ja juoruilu mehun ryystön lomassa teki myös gutaa ;)

S-I-liikkeessä käytän nyt omaa laskuria: joka päivä pitää tulla 10 onnistunutta istumista helpoimmalla mahdollisella tavalla, eli peruutuksesta tehtynä. Katsotaan nyt viikko, miten monta toistoa tuon kerryttämiseen päivittäin tarvitaan.
Maanantain saldo:
14 toistoa, joista siis 10 onnistunutta, neljässä siirsi takajalkojaan eteenpäin ihan pikkuisen. Tässä on nollatoleranssi: en hyväksy  millinkään siirtymää, muuten ei Hiski ymmärrä, mitä ajan takaa.

Ei kommentteja: