HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
torstai 25. elokuuta 2011

Sillisalaattia, hirvareita ja anopin paplari

Päivämäärä tossa yläpuolella on päin seiniä: pitäisi olla lauantai, 27.9.
Kylki kyljessä uinnin jälkeen
Melkoista sillisalaattia meidän treenit nykyään ovat.
Tiistai-iltana kävimme tokoilemassa Levekin kentällä, jossa otettiin p-istuminen, liikkuroituna seuraamisen askelluksia ja ensimmäistä kertaa alusta loppuun zeta, liikkuroituna sekin. Ynnä ohjattu nouto ihan oikeana liikkeenä. Ruutu ilman liikkurointia ja seuraamisosuutta, mutta merkiltä ja kaukaa. Ihme ja kumma: kaikki meni ihan nappiin! Olin ihan moilasena.
Keskiviikkoaamuna urakoitiin taas tokon parissa. Lili liikkuroi kaikki evl-liikkeet kisamaisesti kahdessa erässä. Nyt ei mennytkään ihan putkeen...Mikähän onnistui? No, luoksetulo oli aika hyvä, sitä ei ole treenattu maaliskuun jälkeen. Kaikessa muussa oli toivomisen varaa ja itse sekoilin, kun en osaa odottaa niitä käskyjä...Lililtä sain hyviä neuvoja, kiitos!

Keskiviikkoltana hakutreenit, joissa hirvikärpästen suurhyökkäys oli jotain ennen kokematonta. Tukka kuhisi, silmälasit olivat täynnä niitä pirulaisia, samoin korvat. Selkää pitkin mönki hirvariarmeija. Olin lähes hysteerinen, kaiken lisäksi tehtiin 300 metrin rata ja treenaamassaa kuusi koirakkoa. Tänä kesänä ei enää taatusti Savontielle mennä.
Hiskille siis pitkä rata, kolme maalimiestä: yksi mm vasemmalla aika alussa, yksi vähän puolivälin jälkeen oikealla ja yksi ihan lopussa kallion alla vasemmalla, vaikeassa paikassa. Hiski taisi tehdä lähemmäs 20 pistoa, koska uusin ainakin kolme liian matalaa tai vinoa pistoa. Maalimiehet löytyivät hyvin, keskimmäisestä sai hajun tietysti jostain hevonkuusen kaukaa, vaikkei tuullut hiukkaakaan.
Näytöt ok, kovempaakin olisi toki saanut mennä, mutta keli oli tosi painostava. Se sivulletulo on aina vaan tahmeaa, kun olisi pakko päästä heti jatkamaan. Risteilyttää en uskalla, vaikka sitä kai tuomarit nykyään edellyttävät. Ja Hiskihän kyllä risteilisi...Mutta kaikenkaikkiaan oikein hyvä homma.

Torstaiaamuna esineruutu Jonnan ja Lilin kanssa.  Hiskille viisi esinettä, joista yksi oli Hiskin oma, rakas pallo, yksi Jonnan anopin papiljotti ;) Lili piilotti pallon huolellisesti mättääseen, josta se näkyi ihan vähän. His löysi pallon hyvän tarkennuksen jälkeen kolmantena esineenä ja siitähän se riemu repesi :)
His oli jälleen superpätevä pieni mies ja noukki esineet helposti, jopa sen anopin paplarin. Ja etsi hyvin edestäkin, oho.

Torstai-iltana jälleen tokoa. Kisamainen treeni Levekin kentällä: yleisöäkin. P-istumisen ja p-makuun lisäksi vain kaksi liikettä, eli tunari - jossa tunaroi, nosti ensin väärän, mutta toi oikean - ynnä ohjatun noudon, joka meni yli odotusten. Ei kai se tätä vielä voi oikeasti osata? Ylimääräisenä vielä törpöltä ruutuun meno, joka oli tällä kertaa täydellinen.
Pe-iltana pikainen, osittainen PK-tottis Toijalassa M-L:n kanssa. Seuraamisessa meinasi taas vähän sikailla ja sai palautetta.
Sunnuntai-iltana vuorossa on taas hakua vieraassa porukassa Koivumäessä, muuten levätään viikonloppu treenailusta.
Apua! Kuka tylsimys on laittanu mun uimaleluni tonne!

Ei kommentteja: