HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
tiistai 2. elokuuta 2011

Paluu arkeen

Komeittenkin pitää painaa töitä. Niinpä Mr Hispander on palannut sorvin ääreen. Itseltäni rusahti  selkä - armoton hermosärky - ja kuljen huumehöyryissä eli ankarasti doupattuna.

Jäljet nrot 46 ja 47
Lihasulassa maanantai-iltana. Ensimmäinen jälki oli Lilin polkema 500-metrinen, jana 40 metriä. Loistava, suora jana ja oikea suunta. Keppejä jäi, loppukeppi myös eikä palkkaa näin ollen tullut. Maasto oli kyllä paha: melkein pelkkää suopursikkoa ja neljä isoa ojaa ynnä ysitien vartta. Mutta silti...
Toisen jäljen poljin itse ja piilotin kepit huolella suopursujen yms alle. Itse  jälki vain parisataa metriä. Takajälki ja uusinnallakin vähän janasekoilua, aloin itse väsähtää ja selkää särki pirusti, joten en enää jaksanut ajattaa tielle. Jarrutin koko ajan, se lisää näköjään tarkkuutta, haisteli ja kaivoi kepit esiin kepit antaumuksella.
Esineruutu
Kolme esinettä keskilohkolla peräkkäin. Oikein hyvin meni.
Tarkkuusruutu
Pienenpieni, ruosteinen avain korkeassa kanervikossa. Hyvin.

Tiistai-iltana Kirsin kanssa Vuohiontiellä tehtiin taas yhtä sun toista.
Jälki nro 48
Pituutta 300 metri. Kolme keppiä, helppo maasto. Jana 40 metriä vasemmalle, suora ja oikea suunta. Muutenkin kaikki ok. Jarrutin koko matkan.
Pudotettu esine
Normimaasto. Lähetys vähän lähempää. Oli loikkinut esineen yli ja heittänyt ilmassa uparit.
Tarkkuus
Polkupyörän venttiili Kirsin tallaamassa ja myös Kurnun sotkemassa ruudussa. 100-prosenttinen suoritus.
Esineruutu
Kolme esinettä peräkkäin oikealla lohkolla. Kumman kauan kesti ennen kuin eka löytyi ja hääräsi tosi kauan takarajalla, nosti kuitenkin kauimmaisen viimeisenä.Ei ihan reippainta Hiskiä.

Tokot/tottikset
Perusasentoja aamuin illoin, koossa kohta 200 kpl.
Näytösluontoisesti vieraille pihassa tunnari, jossa monen eri ihmisen tekemiä kapulakasoja ja yhdessä oma. Tämä se jaksaa aina vaan ihastuttaa ihmisiä :) - Miten se tuon osaa? Voihan vitsi!
Seuraamista, jossa penskalauma yritti saada Hiskin  raiteiltaan vaikka miten. Eipä onnistunut.
Paikallamakuussa sama juttu: mukulat heittelivät palloja ynnä muuta Hiskiparan yli ja vieressä. Pää pyöri ja korvat heiluivat, mutta pysyi ja pysyi.
Kaukoja piti myös esittää yleisölle, mutta ne menivät päin peetä. Tai siis asentojen vaihdot onnistuivat hyvin, mutta eteni ihan törkeästi, kun ei oltukaan terassin reunalla.

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Voi ei, mikä sun selässä? Toipumista siihen ja hyviä viimeistelyjä - aiot ilmeisesti painaa tiukkaa tahtia vielä ainakin tämän vkon ;)
Perjantaina nähdään!

Hiippari kirjoitti...

Kiitos Hanna! Joo, tämä viikko vielä treenataan, ensi viikko huilitaan.Selkään (leikattu 12 vuotta sitten) pamahti issias. Oikean jalan polveen asti sattuu hitosti. Käytössä on nyt epilepsialääke Lyrica, joka tekee olotilan "onnelliseksi" + Burana 800 4 krt/vrk. Ilman näitä tuskin kävelisin...
Hyviä viimeistelyjä teillekin!

Anonyymi kirjoitti...

Voi luoja! Yritä nyt saada itsesi kuntoon ennen kisoja tai ainakin varmistaa, että olet siellä toimintakykykyinen. Toisaalta, jos tuo yksi lääke tekee onnelliseksi, niin mikä ettei... Ottaisitko purkin mukaan perjantaina?

Tarja V.

Hiippari kirjoitti...

Voin ottaa :)))Ne on vaan semmosia 300 mg:n kapseleita. Jos semmosen yhden ottaa kylmiltään, niin ei taatusti ole esim. ajokykyinen :O
Kyllä mää Lahteen lähden, jos koira on kunnossa - vaikka kontaten. Ja jos joudun sinne asti annosta suurentamaan, olen ihan turta so ei mitään väliä millään, eli ei niin huono juttu :)
Nimim. Kokemusta on

Katri kirjoitti...

Toivottavasti ehdit toipua, hui kauheeta! BTW, mullakin löytyy Lyricaa kaapista, aito peräkylän pessimisti tosin ei tullut siitä edes onnelliseksi.

Hanna kirjoitti...

Hyvä idea, ota tabut mukaan perjantaina - niitä voidaan tarvita jos sattuu jotain yllättävää ;)
Mutta oikeesti, tsemppiä toipumiseen!