HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Veli Vee - virallinen valio :)))

Veli Veehän on Hiski, joka oli "Lauran pentuna" nimeltään Veli Vekkikaulus. Eli Hiski on nyt sitten kunnolla KVA, kun espanjalaissetä lykkäsi sille peräti EH:n tänään Porin kv-näyttelyssä. Vielä puuttuu paperivahvistus, mutta kai tuo on vain muodollisuus. 
Olikin kiva retki Poriin raviradalle: ihan erilainen päivä kuin Pirkkahallin karmeassa ahtaudessa. Kehän reunalla oli mukavia ihmisiä, jotka neuvoivat hymyilemään tuomarille. Minähän sitten irvistelin kuin jakoavain koko ajan. Enpä tosin tiedä, oliko tosta apua, voipi olla, että ukko piti mua umpihulluna ja halusi äkkiä eroon. Jännitin hampaiden katsomista, kun His päätti murista Taina A.:lle Punkalaitumella vastaavassa tilanteessa oikein kunnolla. Mutta Hispander oli varsin valloittava ja tuomari kehui koiran luonnetta "miellyttäväksi". Onhan se - enimmäkseen...
Eipä espanjalaissetä paljon Hiskiä kopeloinut eikä mielestäni katsonutkaan. Luulen, että ymmärsi ihan alusta asti kupletin juonen. Kun se sininen nauha otetiin esille, tuulettelin oikein kunnolla ja suu oli korvissa ihan pinnistämättä. Kehäsihteeri kysyi, tuliko koirasta valio ja myönsin. Asia selitettiin tuomarille, joka myös hymyili leveästi ja tokaisi, että "kyllä minä sen jo arvasin."
Tämä tuomari kehui niitä asioita, joita edellinen tuomari moitti. Älyvapaata touhua. Nyt Hiskin pää ja kaula olivatt hyvät, viimeksi pää oli liian pieni ja kaula lyhyt. Tuskin noissa on parissa kuukaudessa mitään muutosta tapahtunut. Hännästä ei nyt puhuttu mitään, vaikka ihan tötteröllä se nytkin oli. Selkälinja on kuulemma hyvä, mutta "could have a little bit more of bones. He needs more substance, especially more coat."  Joo, niin varmasti, mutta olen varma, ettei niiltä turkkikoirilta löytynyt pehkon alta semmosia lihaksia kuin Hiskillä on :)
Hispander käyttäytyi melko hyvin muutenkin, pientä pörhistelyä esiintyi tottakai.
Lopuksi otettiin sivummalla vähän perusasentoja (paranevat), eteentuloja ja maasta ylösnousuja, joissa olen nyt käyttänyt jämäkämpää käskyä - tuntuu tehoavan.
His sai palkaksi uuden vesilelun (on niitä aika monta jo ennestäänkin...), kun ei löytynyt semmosta kahvallista isoa palloa, jota kovasti etsin. Ja herkkuja tietysti.
Upouusi uimalelu ja Riitan ja Pekan lahjoittama valiopokaali.
- Saiskos tätä nyt lähteä kokeilemaan?
Toimii!
- Onko pakko jo lopettaa?

14 kommenttia:

PiaP kirjoitti...

NO mutta ONNEA!! Eipä tarvi teidän sitten jatkossa enää rahoja tuhlata näyttelyreissuihin :-)

Hanna kirjoitti...

HUIkeesti onnea teitille hienosta näyttelymenestyksestä :)

Laura kirjoitti...

On se Veli-Hiski komea poika, tosi kiva että teidän näyttelyturnee sai nyt näin onnistuneen päätöksen :)). Onnea vielä viralliselle KVAlle!

Heidi kirjoitti...

Hienoa!! Hyvä että hymyilit tuomarille, sulla olis pitänyt olla vaan vielä joku tosi pieni paita päällä, ni näyttelymenestys olis vaan parantunut ;-) Onnea hienolle Hiskille!!

Silja & Co kirjoitti...

Todella paljon onnea!! :)

Liisa kirjoitti...

Onnea paljon!! :)

Katri kirjoitti...

Onneksi olkoon Viralliselle Valiolle! Harmi, ettei ehditty vknlppuna näkemään, mutta ehkä sitten parin viikon päästä.

Anonyymi kirjoitti...

Nämä Kaarinan misseilykertomukset on aina yhtä hauskoja! :D Hienoa, että tämä tuomarisetä ymmärsi yskän.
Onnea ihan hirveän kauhean kamalasti valiokoiralle, ja ohjaajalle kans!
-Saija

Hiippari kirjoitti...

Hiski The Komistus kiittää kovasti onnitteluista :)

Minnis kirjoitti...

Jee, hienoa! Onnittelut FI KVA -tittelistä ...ja EH:sta kans! :)

Susan Miiro kirjoitti...

Susan ja Ruut yhtyvät myös onnittelijoihin. Nyt on sitten kaikki Loistavat Luckyn Lapset todettu Erittäin Hyviksi =D

Hiippari kirjoitti...

Hui on kyllä "vain" hyvä, mutta sai arvosanan tuomarilta, joka oli kyllä hirmu tarkka, joten sekin voitaneen laskea EK:ksi ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kovasti Paljosti Onnea Teitille! Ja tsemppiä tulevaan koitokseen!

Anonyymi kirjoitti...

Ja edellinen onnittelija oli siis se tarkkuusruudun kuopsuttaja!