HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




perjantai 22. heinäkuuta 2011

Sadetta ja paistetta

Kisamainen PK-tottis, Nokia
Melkoisesti pudotti vettä, jyrähteli ja salamoi torstaina, kun kokoonnuttiin isohkolla porukalla Nokian majalle tottistelemaan.
Hiski suoritti ensin grotskun parina. Ei kai se kamalan huonokaan ollut, kivassa vireessä ainakin. Kaksi kertaa pölläytin  ilmoon mennessä kuikuilusta ja kontaktin tippumisesta pitkän suoran lopussa takaisin tullessa. Palkat seuraamisen lopuksi, istusta, seisosta, eteenmenosta ja paikallamakuusta.
Virheet/treenattavaa: seuraamisessa kaikenlaista pientä väärän paikan lisäksi + mm. ei istunut kunnolla hlöryhmässä, ennakoi yhden sivulletulon telineillä, hipaisi menohypyssä (oho). Ja oli kuulemma taas teputtanut kovasti telineen takana, voi itku.
Haku
Hiskille to-iltana EK-rata, eka ukko oikeassa kulmassa ja toka kuopassa ihan vasemmassa takakulmassa. Hallinta mukana ja eka ei palkannut. Yksi hämypiilo. Yllättäen saatiin ihan tyhjiäkin, taisi tulla peräti viisi kappaletta. Pääasiassa hyvät, syvät pistot ja hyvät rullantuonnit.
Virheet/treenattavaa: nykäisin taas ikävästi ensimmäiselle näytölle lähdössä, His oli lentää taaksepäin, mistä seurasi vauhdin hiipuminen. Minä ääliö en opi millään tota näyttötekniikkaa. Seuraavaksi saa maalimiehet vähän huudella.
Viimeisellä ukolla ei meinannut löytää minua: katseli pitkään rulla suussa kauempaa, että missä pirussa se mamma on. Tässä tuli semmonen moka, että muu porukka oli jäänyt pahasti jälkeen ja olin jo edennyt alueelta ulos. Lisäksi pitää muistaa pitää yllä sitä pientä puheenpörinää. 
Viimeinen tyhjä pisto jäi matalaksi ja uusittiin. Sitten sainkin huutaa monta kertaa pois. Pilli unohtui...
Toko
Perjantai-aamuna Lilin kanssa Levekin kentällä hikisissä merkeissä.
Ihan alkuun ihan pikkuisen seuraamista namein, käännöksiä, Lili naksutteli.
Sitten törpön muistuttelua, sitten ihan kunnolla lähetys merkille (hyvin!) ja siitä ruutuun. Nappiin meni.
Ohjattua. Päätin toimia Jonten neuvojen mukaan. Eli kapulat ensin vasemmalle ja oikealle melkein 90 asteen kulmaan merkistä. Ensin Paavo ja palkka, sitten Jyrki. Ja toistoja. Eli ei ollenkaan kapulan tuontia vielä, vain suuntien kaaliin ajamista. Lähetys törpöltä. Hyvin sujui tämä.
Tunnari kisamaisesti. Hyvin löysi ja otti oikean, mutta palautus hipsuttelua. Pitänee taas tehdä leluun vaihtoa lennosta, että saisi vähän vauhtia. 
Herin jälkeen vielä uudestaan ruutua eri suuntaan, kun Lili teki toisenkin ruudun. Nyt olikin vaikea: valkoiset nauhat ja keltaiset tötsät, ei ensin löytänyt koko ruutua. Otettiin suosista ihan vain oikean paikan hakua eri puolilta ja läheltä..
Tottis
Toijalan kenttä, pe-illan huumaa eli lähinnä hikeä.
Enimmäkseen auttelin Marja-Liisaa hypyttämään Viciä. Hiskille ensin vähän namiseuraamista ja pyörimistä molempiin suuntiin, sitten luoksetulo läpijuoksuna, tasamaanouto vauhtinoutona ja eteenmeno.
Toisessa erässä vain ylipitkä suora seuraaminen (noin 90 askelta), jossa yritin saada kontaktin tippumaan. Ei onnistunut. Lopussa Hiskiä odotti ylläri: suoraan seuruusta palkaksi uimaan Tarpianjokeen. Vähän poika oli että "uimaanko?" Mitä, missä järvi?!?
Pienet, iloiset tehotreenit :)

Ei kommentteja: