HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




lauantai 23. heinäkuuta 2011

Metsässä

Hitsinhitsi, kun pitäisi treenata niin montaa EK-juttua...
Jälki
EK:n mukainen normijälki joka suhteessa. Jana 40 metriä, jälki oikealle. Maasto "tavallista" hirvimetsää, ruokintapaikkakin ihan keskellä. Marjastajien suosimaa aluetta myös.
Loistava suora jana ja lähtö heti oikeaan suuntaan, jeejeejee. Ensimmäinen keppi jäi. Lisäksi poika nosti muutaman kerran päätään sen näköisenä, että hirvi hiippaili jossain. Jatkoi kyllä hommiaan heti, kun huomautin. Luulen tietäväni, miksi keppi ei noussut: jätin mäntykepakon tahallani metsäkoneen tienpohjalle (tiellä ei yleensä koskaan ole keppejä ollut), jossa oli paljon muutakin mäntyistä tikkua, kepinpätkää ja risua. Kolme muuta keppiä piilotin varpujen alle, tämä yksi oli ihan näkyvissä, mutta siis muiden keppien seassa.
Mentiin sitten jäljestyksen päätteeksi ihan vaan kävelemään sinne maastoon jääneelle kepille päin ja His nosti sen ilman mitään käskyjä. Taidan järjestää Hiskille seuraavallakin kerralla tällaisen ansan.
Esineruutu
Otettiin motivaatiotreeni, kun e-ruudut on viime aikoina olleet aika rankkoja ja pitkäkestoisia. Samalla myös pistotreeni. Tallasin koko ruudun, mutta vein pikkuesineen ihan eteen oikealle ja Hiskin oman frisbeen oikeaan takakulmaan. Lähetin oikeasta kulmasta. His reagoi välittömästi hyvin pikkuesineeseen ja toi. Heti perään nousi frisbee takakulmasta. Jätettiin tähän, sain mitä hain ja olin oikein tyytyväinen :)
Tarkkuusruutu
Pieni muoviesine, joka tietysti löytyi heti, kun mitään häiriöitä ei ollut.

Ei kommentteja: