HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




torstai 14. heinäkuuta 2011

Tokoa ja metsäilyä

Keskiviikkona aamupäivällä tokoiltiin ylen innokkaan lapsityövoiman avustuksella pihassa.
Aluksi Hiskille lämmittelynä ja yleisön pyynnöstä eriasteista hyppelehtimistä.
Sitten seuraamista, jossa oli hurjat häiriöt: sitä saa, mitä tilaa. Hiskiparka sai seurata mm määkimisen. ammumisen, naukumisen, konttaamisen, pupuhyppelyjen, taputtelujen ja kiljahdusten tahdissa. Kerran pojan pokka petti ja siitä heti huomautus. Tosin en lasten nähden voinut käyttää ihan pelottavinta tyyliä.
Sitten tunnari, jossa mukelot saivat tehdä mieleisiään kasoja ja omat laitettiin aika pahoihin paikkoihin kasojen keskelle. Helppoa kuin heinänteko silti Hiskille.
Ja juoksusta seiso takapalkan kera. Kalle, 10 vee, apparina. Kalle esitteli hyvin havainnollisesti, miten nopeasti Hiski oli pysähtynyt  :)
Lopuksi ruutua, yksi kpl. Ruudun edessä taas vaikka mitä härpäkkeitä. Hienostihaa hää mänt.
Nyt mulla on muuten merkillekin käsky: "törppö." Tuskin maltan odottaa ensimmäistä evl-koetta, että pääsen  sanomaan ohjatussa noudossa "törppö" ja sitten perään "Paavo" tai "Jyrki".
Esineruutu
Lihasulassa keskiviikkoiltana hoffitusten kanssa. Vietnamilainen marjanpoimija haahuili ruudussa ja sen ulkopuolella...Hiskille jälleen lohkoittain 3x3 esinettä=9 kpl, enimmäkseen vieraita ja mälvättyjä. Jokunen niistä oli vaikea, mutta ihan kelpo suoritus kaikenkaikkiaan ja hyvin poika jaksoi puurtaa.
Janatreeni/jälki
Tutut sävelet: 3 kpl janoja, jälki oikealle. Ekalla säätöä, varmasti oli jokin muu jälki/jälkiä sillä kohtaa myös. Kaksi muuta reippaasti oikeaan suuntaan., hyvä, hyvä.

Ei kommentteja: