HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




lauantai 16. heinäkuuta 2011

Esineruutu ja jälki + riistahöyste

Että mä tykkään tämmöisestä sateisehkosta heinäkuusta! Treenaisin vaikka koko ajan, jos vaan ehtisi ja kehtaisi. Puistattaa ajatellakin viime kesän läkähdyttäviä helteitä ja sitä hikistä pakkopuuhastelua.   
Esineruutu
La-aamuna. 3x3 esineen systeemilllä yhä. Nyt laitoin aina isoimman etuesineeksi ja His näki sekä keskiesineitten että vasemman lohkon esineiden viennin. Joka kerta Hiskin tuontijärjestys oli silti sama: ensin takaa, sitten keskeltä ja viimeksi edestä...
Ensimmäisellä lohkolla oli eniten pyrkimystä poikittaisjuoksenteluun lohkon ulkopuolelle, mutta nyt ei enää palannut jo tarkistetuille lohkoille. Kaksi kertaa hiffasi keskiesinettä tuodessaan etummaisen ja oli vaihtaa. Oikein hyvä, olen päässyt kieltämään jo kolme kertaa vaihdon yrityksen. Jatketaan näin.
Jälki numero jotain noin 40?
Hupsis, eipä ole tehnyt yhtään oikeaa jälkeä kuukauteen. Nyt poljin EK-jäljen mittaisen jäljen, neljä keppiä, joista ensimmäinen 100 metrissä ja toinen heti sen jälkeen, kaksi viimeistä ihan peräkkän. Runsaasti kulmia ja yksi tien ylitys. Jäljen tein sikapahaan hirvimetsään, jota viime kesänä välttelin. Vanheni 1,5 tuntia, jonka ajan satoi reippaasti.
Jana jäi vähän liian lyhyeksi, alle 20 metrin. Jälki lähti nyt vasemmalle ja His arpoi melkoisesti suuntaa - se jarruttaminen selvästi vaikuttaa, eli kun jarrutan, tahtoo kääntyä, vaikka olisi menossa oikeaan suuntaan. Pakko jatkaa janatreenejä ja vahvistaa oikeaa suuntaa.
Jäljellä His otti kerran aivan selvästi vainun hirvestä: se sai aivan silminnähden eräänlaisen sätkyn, "sähköistyi". Sanoin vain ihan napakasti "jälki" . Se riitti ja poika jatkoi kiltisti jäljentämistä. Jeee!!!Loistavaa!!!'
Muuten ei mitään ihmeellistä, kepit nousivat eikä vaikeuksia ollut.

Ei kommentteja: