HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT




perjantai 15. heinäkuuta 2011

Vaikka mitä kivaa to-pe

Haku
Vihdoinkin hakua torstai-iltana kahden viikon tauon jälkeen. Treenasin edelleen tyhjiltä tuloa ja etenemistä, myös keskilinjahallintaa. Hiskille mm, tyhjä, tyhjä, mm, tyhjä, mm. Maalimiehillä ruoka, minulla narupallo. Kaikki muuten erinomaisesti - pistot syviä ja suoria, mutta ensimmäisellä tyhjällä pistolla Hispander ehti kiitolaukata koko alueen läpi ja viimeisellä tyhjällä oli singota suoraan keskilinjan yli toiselle puolelle. Vauhtia oli aivan järkyttävästi. Mutta kyllä poika nauttikin hommasta :)))
Tarkkuus 1
Treenin  jälkeen Marja-Leenan kanssa. M-L teki ruudun. Esineenä viiden sentin kolikko, jonka His löysi heti.
Pudotettu
Mustikanpoiminnan lomassa pe-aamuna omatekoinen rata, osittain polulla. Seuraaminen on kyllä tässä nyt niin hienoa, ettei tosikaan. Eikä missään muussakaan valittamista.
Tarkkuus 2
Marjanpoiminnan oheistuote tämäkin. Vaikea paikka: monttuja, mättäitä ja koloja täynnä koko alue ja lisäksi pitkää mustikanvarpua ja saniaisia. Esineenä musta pieni leegopalikka, jonka laitoin montun pohjalle varpujen alle. Lisäksi konttasin ruudussa, revin mättäitä, istuin ja syljeskelin - kaikkea se tämä koiraharrastus teettää. Hiskillä oli tuikein ilmeensä, kun se tutki keskittyneesti ruutua. Aikaa meni melkein kolme minuuttia, mutta löytyi! Luovutus hyvä. Nyt pitää vaan ruveta kieltämään suoraan ruudusta lelulle ryntääminen - tällä palkkauksella ruutuun on nyt tullut ihan eri tatsi kuin viime kesänä.
Muuten koirat saivat harrastaa marjametsässä kolme tuntia stressinpoistoriekuntaa ihan muuten vaan. Saatiin mustikoitakin aika kivasti. Ja His oppi syömään niitä suoraan mättäistä.

Toko/tottis
Toijalan kenttä, pe-iltana.
Tokojuttuja pitkästä aikaa oikein kentällä ensin: metallihyppy. Ok.
Ruutu. Ensin läheltä, törpöltä. Hyvä. Sitten kaukaa, myös törpöltä. Hyppyeste oli matkan varrella, joten His päätti kiertää sen kautta. Hmm. Uusinta hieno, just oikea paikka.'
Sitten opeteltiin vähän ohjattua, M-L avusti. Vasemmalla ja oikealla iso pallo, keskellä kapula. Paavolle lähettelin  törpöltä, jonne asettelin Hiskin. Jyrki jätettiin vielä rauhaan. Eihän tossa mitään - vielä tässä vaiheessa.
Sitten tunari, kisamaisesti. Eipä olisi voinut mennä paremmin :)
Tottis: otin takaperoisesti. Ilmo Saijalle. Ensin eteenmeno, hyvä tietysti eikä keulintaakaan - ei palkkaa. Sitten hyppy, pitkästä aikaa. Ilman kosketuksia mennen tullen, mutta oli kuulemma taas teputtanut esteen takana, voivoi. Uusinta, ei sipsutusta. Tästä palkka.
A-este. Ei erikoista. Ei palkkaa.
Seuraaminen. Kerran vilkaisi Saijaa ja Marja-Liisaa ja sai pöläytyksen.
Mukavassa vireessä oli hra Hiskonen, kiva treeni, hyvä mieli.

Ei kommentteja: