HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
lauantai 31. joulukuuta 2011

Treenivuosi päättyi maneesitokoon

Toko
Perjantai-iltana Kravin tallin maneesissa kahden tunnin aika, viisi koirakkoa. Oli kunnolla TILAA ja reilusti aikaa, eli aivan mainiot treenit, vaikkei kaikki ihan mallikelpoisesti mennytkään.
Tehtiin Hiipparin kanssa ensin kaikki evl-liikkeet pääsääntöisesti ilman palkkaa Miikun liikkuroimina.
Tiivistelmä: seuraamisessa vinoja perusasentoja ja muutakin häikkää, ruudussa jäi liian eteen, muuten ok, luoksetulossa luovutti taas Paavon järkyttävän vinoon, muuten hyvä, luoksetulon stoppi oli tosi huono, metallihypyssä ei huomauttamista, tunnarissa ei huomauttamista, kaukot (läheltäkin) jännittyneet ja lisäksi pieni pompsahduskin (aaaaargh!), zeta oli järkyttävän kamala: levoton (Tuuloksen toisinto) ja viimeisen asennon eli seisomisen istui (taas)p-istuminen me unohdettiin. Paikallamakuu ok, p-istuminen me unohdettiin.

Toisella kierroksella korjaussarjaa: luoksetulo läpijuoksuna ja sitten stoppeja takapalkalla, jonka jälkeen alkoi välittömästi ennakoida, joten palkka minulta. Sain hyviä stoppeja. Kaukojakin takapalkalla vaihteeksi, ensin peruuttamista tietysti. Aika kivasti.
Jäävissä teki sitkeästi yhä uudestaan saman virheen: istui kaikki seisomiset. Tämä on kyllä mystinen liike nyt. Kokeilin myös Oilin blogista pöllimääni kuuntelukikkaa: lähettelin pallolle, mutta annoin matkalla käskyjä "istu", "seiso", "massu". Se toimi, mutta ainahan nämä alkuun näyttää toimivan... Pitää vissiin ruveta harkitsemaan sitä fyysistä apua, voisihan se olla vaikka jotain silmien muljauttelua. Mutta mistä se ihmeellinen levottomuus tähän tulee ja miten siitä pääsisi, se on arvoitus.  

Kaikinpuolin antoisaa vuotta 2012 koiraväelle! 
Treenikavereille vielä kerran tuhannet kiitokset avusta!!!

Tämmöisiä luonnonihmeitä (siis taustalla...) putkahtelee meidän maastoihin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ilo treenailla yhdessä on ollut minun puolellani! :) Kiitos itsellesi!
Jatketaan vähintään yhtä ahkerasti tänä vuonna, ja tehdään koirien kanssa tuloksia monella saralla... ;)
-Saija & Neri