HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Hiski fyssarilla

Kävimme Hiskin kanssa Elina Karhumäen luona (mukana myös Roosa ja Ebba, 7 vee).
Poika on Elinan mukaan loistokunnossa, erinomainen lihasten hallinta, liikkuu hyvin. Näkee kuulemma, että saa liikkua paljon vapaana maastossa.
Pieni kipupiste löytyi rinta- ja lannerangan rajalta.
Saimme tarkat ohjeet (1,5 tuntia) mukaan, myös Hetalle.
Olin etukäteen vähän varoitellut voimakastahtoisesta pikku bortsustani, johon Elina vastasi, ettei häneltä ole vielä yksikään koira jäänyt käsittelemättä. Nytpä jäi - tai siis toinen puoli: emme saaneet kahteen naiseen pideltyä Hiskiä vasemmalla kyljellään. Elina ei ole kuulemma ikinä ennen nähnyt mokomaa kiemurtelijaa. "Hirveän vahva koira fyysisesti, eikä todellakaan mikään nöyrä bc." Juu, ei :) Ehti myös kusaista kolme (3) kertaa Elinan välinelaatikkoon sillä välin, kun kirjasin ohjeita :(
Mutta nyt paneudun kyllä ihan vakavissani erityisesti hyppytekniikkaan. Harjoittelu aloitetaan heti. Hetaa alan kuntouttaa itse myös Elinan ohjeiden mukaan.

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

No ohhoh, Hiski on kyllä melkoinen veijari :)). Isäänsä tullut sanon mä ;). Mutta tosi kiva, että on hyvässä kunnossa! Ei oo hukkaan menneet peuranajo-juoksulenkit!

Susan Miiro kirjoitti...

Todella kiva kuulla, että teillä on hyvin asiat... juu lisää vain peuroille kyytiä ;0)

Hiippari kirjoitti...

His on tosiaan melkoinen paketti kylmää ja kuumaa... Nyt on kyllä peuranajolenkit loppu, vaikka siitä kunto lisääntyiskin. Olen ottanut lenkeille lelun mukaan ja heti, kun poika näyttäisi olevan eläimen hajulla, huudan "lelu lentää." Se on tepsinyt tosi hyvin: pitää vaan olla koko ajan skarppina, ettei pääse irtomaan liian kauas.

Unknown kirjoitti...

Hauska Hiski,
olen aina arvellutkin, että kyllä siinä pojassa ytyä on vaikka se niin usein kiltiltä mammampojalta vaikuttaakin.

Hyvä, että ei mitään ihmeimpiä löytynyt. Mites Heta, oliko pahasti jumissa?

Hiippari kirjoitti...

Heta ei ollut mukana: aika oli vain Hiskille. Hetan käyttäytymisestä/oireista Elina oli kyllä sitä mieltä, että asiat eivät ole hyvin. Mietin nyt Hetan kuvauttamista ihan kokonaan.