HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Jäljennnostoja ja hakuilua

Janat/jäljennostot

4 kpl, kolme jäljenpätkää (50-100 metriä) oikeaan, yksi jälki vasemmalle. Jokaisen päässä keppi, jolla leikittiin pitkään.
Janan pituudet 20-35 metriä, ns. vanhat janat ekaa kertaa

- kahdella kolmesta oikealle lähtevästä jäljestä hilppaisi heti oikeaan suuntaan. Yhdellä jäljesti liinan mitan takajälkeä. Kun yskäisin, kääntyi. Kokeilen nyt varovasti tätä huomauttamista, kun tielle jäljestäminen ei näytä oikein tuottavan tulosta
- suoraan eteneminen janalla vaihteli melkoisesta hortoilusta melkoisen suoraan. Treeniä, treeniä.
- vasemmalle lähtevällä jäljellä varma jäljen nosto oikeaan suuntaan

Haku
Sääksjärvellä, Levekin karkelot, meitä oli nyt peräti kuusi, koiriakin hakuili 8 kpl.
Hiskille viisi pistoa.
- 1. oikealle, tyhjä (matkalla hämypiilo), yliheitto täältä
- 2. aika lähellä umpparissa, ilmaisu
- 3. viidessäkympissä, avo, ilmaisu
- 4. mäen päällä, avo, ilmaisu
- 5. haamu 50 metrissä (tosin Hiski ei nähnyt ukkoa), suorapalkka

Yliheitto kakkoselle ei vörkkinyt ihan niinkuin olisin halunnut, huolimaton suunnanäyttö ja sit lähti vähän vinoon, mutta kun sai hetikohta hajun ukosta, en viitsinyt ottaa takaisin.

Kolmoselle teki kumman kaarroksen (tässäkin taisi olla vähän hutera lähetys) ja huiteli takaisin keskilinja yli jossain edessäpäin. Uusi lähetys ihan jees.
Muuten meni oikein hienosti, rullien kanssa ei mitään ongelmaa.
Hallinnassa selvää edistyystä ja jarruttaa tosi huomaavaisesti liinassa, kun huomaa, että mamma koittaa roikkua siellä perässä...Herrasmies Hiskoseni :)

Heta sai tehdä yhden tyhjän oikealle ja sitten nostaa ukon vasemmalta. Tyhjälle piti tuupata ihan väkisin, kun se sai tietysti välittömästi hajun siitä vasemmanpuolisesta ukosta.
Sikaili sitten piilolla oikein urakalla. Treenaamattomuus alkaa muutenkin näkyä: Hetalla on kaikenlaista pientä häiriökäyttäytymisä ja se kantaa mulle koko ajan tavaroita. Huoh, kai sen kanssa on pakko jotain tehdä, vaikkei enää kisattaiskaan.

Ei kommentteja: