HISKIN JA VILIN SEIKKAILUT
keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Meirän hallilla hurvittelemassa

Keskiviikkoaamuna kurvattiin taas pienen treenitauon jälkeen Nokialle. Paikalla oli tällä kertaa ilahduttavan paljon agikoiria, kotitarpeiksi kiljuntaa ja räkytystä. Heta oli jälleen apurina.
Aloitettiin suoraan leikillä ja sitten tempaistiin parit vauhdikkaat tuolin kierrot, ynnä peruuttamista ja ryömimistä. His ei noteerannut mitään ympärillään, oli vain aivan onnessaan. En ihan tarkkaan muista, missä järjestyksessä mitäkin tehtiin, mutta paljon puuhattiin :) Tauko on tehnyt Hiskille hyvää, se oli kuulolla ja hirmu innokas.
Ruutuja
Loistavat ja napakat menot, ekalla jäi vähän liikaa oikealle, kaksi muuta sain stopattua just keskelle.
Hyppyjä. Upposen uusi kapula, vinoonheittoja, hyvin klaarasi kaikki, mutta korkeutta saisi olla lisää. Palkka edestä.
Seuraaminen. Tässä vaiheessa meteli oli korviin koskeva, ja Hiskin katse tuppasi kääntymään melulähteen suuntaan, joten palkkasin pitkään pelkistä kontakteista + ekasta vasemman jalkani nousun mukaisesta lähdöstä mahtikehuilla ynnä namilla. Ideana yhä kontaktin vahvistaminen aloituksessa. Yritin olla niin tarkka kuin ikinä pystyin. Sitten pakitusta, käännöksiä ja sivuaskeleita kehuilla ja nameilla. Lopuksi lelupalkka.
Tunnarit. Metelin jatkuessa, kisamatka ja oma käskytys. Ihmeen hienosti pystyi keskittymään! Ei klähminyt, mutta kerran tarttui väärään, jonka pudotti. Muuten oikein.
Kaukoja. Ihan läheltä, namitakapalkka, monta vaihtoa. Hyvin muistaakseni.
Luoksetuloja. Ensin monta läpijuoksua ja eteentuloa. Sitten stoppi - tai sen yritys. Valui. Otin taas läpijuoksuja ja sitten vain stoppaamista "muuten vaan", ilman luoksetulokäskyä, muistutuksena siitä, mitä haetaan.
Paikallamakuu. Heta sompaili yhtä sun toista ja Hiskillä oli pallo nenän edessä. Varasti, porsas, ja sai ankarat nuhteet.

Pissa- ja juomatauon jälkeen taas ruutu. Eipä olisi voinut mennä paremmin!
Kaukoja. Lelutakapalkka. Pidensin rohkeasti matkaa, mutta palkkasin aina jo yhden vaihdon jälkeen. Tämäkin meni ihan superisti, ei yhtään liikettä eteenpäin.
Sitten taas seuraamista. Meteli oli hiljentynyt, joten otin vähän pitemmän pätkän>lelupalkka. 
Tunnari uudestaan vain kerran, kisamaisesti. Osui ja upposi :)
Nouto. Kahden kilon kapula, kertalaaki, palkka edestä.

Sitten luoksetulot työn alle. Näitä tehtiin ainakin 15 minuuttia. Sekaisin läpijuoksuja ja stoppeja. Lelutakapalkka aiheuttaa hipsimisreaktion, mutta nami ei taas (tässä) ole tarpeeksi tehokas. Kokeilin nyt niin, että jätin lelun Hiskin taakse, mutta laitoin lelun näkyviin myös taakseni. Tämä tuntuu vörkkivän: sain varmaan ensimmäistä kertaa pitkältä matkalta aikaan sähäkät stopit, ja hyvän vauhdinkin. Tosin käytän edelleen käskyn lisäksi voimakasta vartaloapua: askel eteen ja käsien levitys. Pelkkä  käsky kehiin sitten joskus, kun  olen saanut pysähdykset noilla tehosteilla riittävän napakoiksi. Eli joskus aikojen päästä. Nyt olin joka tapauksessa oikein tyytyväinen.
Ihan lopuksi leikittiin vielä kahdella lelulla ja sitten His sai kupillisen herkkuruokaa.

Tuntuu, että Hiskistä tulee koko ajan vaan hienompi paketti, sen kanssa ihan kaikki on nykyään todella kivaa. On semmonen fiilis, että me kumpikin aletaan pikkuhiljaa oppia jotain - myös toisistamme :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen ollut tän viikon vapaalla ja lomailu tokosta alkaa riittää meille, joten harmittelin jo, että mehän oltais voitu tänään tulla hallille Nerin kanssa mukaan "häiriöksi", mutta sitten mustin sen juoksun...
-Saija

Susan Miiro kirjoitti...

Mainiota Kaarina ja Hiski! Ja niinhän se on, että viinikin vain paranee vanhetessa siispä taivas vain rajana =)